Hogy reagáltatok volna?
Nektek hogy esne ha edesapadek athivtak megtartani a szulinapodat, egybe a feleségének a gyerekével és amikor atmesz fel sem koszontenek, nem is foglalkoznak veled, nem kapsz tortát ellentétben a másik gyerekkel, mindenhol ajandekok, és tényleg senki nem megy oda hozzád felkoszonteni?
Lehet én reagálom túl, de elég pocsékul esett ez az egesz. És nem az ajándékok érdekelnek, isten ments, én nem sajnálom a másiktól se,de tényleg az hogy oda se jönnek hozzám azért az szíven ütött. Annyira kínos volt ott állni amikor megy a zene, fújják a gyertyát és te ott állsz mit sem értve.. Eléggé elkattantam mivel náluk kB egyszer tartották meg a szülinapomat, miközben a feleségének a családjának Mindig!
Annyira borzasztóan kellemetlen volt
Tehát tényleg én nem értem
Szerintem is lényegtelen ki hány éves, nem a másik félre irányul az egész, nem sajnálom tőle. Csak éppen az egész hülyén jött ki teljesen, akkor inkább ne hívtak volna, vagy legalább is ne így. De mindegy mert akkor is hülyén jön ki bárhogy nézzük... Tehát akkor jogos volt a kiakadasom és a reagálásom és jogosan érzem magam megbantva. Leszurtem ebből az esetből dolgokat, bőven..😀
Köszönöm szépen a válaszokat!
"Tehát akkor jogos volt a kiakadasom és a reagálásom és jogosan érzem magam megbantva."
Ha te 14 vagy, a másik meg 10, akkor tényleg semmi csodálkozni való nincs rajta, hogy rosszul esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!