Hogy reagáltatok volna?

Figyelt kérdés

Nektek hogy esne ha edesapadek athivtak megtartani a szulinapodat, egybe a feleségének a gyerekével és amikor atmesz fel sem koszontenek, nem is foglalkoznak veled, nem kapsz tortát ellentétben a másik gyerekkel, mindenhol ajandekok, és tényleg senki nem megy oda hozzád felkoszonteni?

Lehet én reagálom túl, de elég pocsékul esett ez az egesz. És nem az ajándékok érdekelnek, isten ments, én nem sajnálom a másiktól se,de tényleg az hogy oda se jönnek hozzám azért az szíven ütött. Annyira kínos volt ott állni amikor megy a zene, fújják a gyertyát és te ott állsz mit sem értve.. Eléggé elkattantam mivel náluk kB egyszer tartották meg a szülinapomat, miközben a feleségének a családjának Mindig!

Annyira borzasztóan kellemetlen volt

Tehát tényleg én nem értem

2020. júl. 26. 22:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%

Nem reagálod túl.

Én sosem szerettem ünnepelni a szülinapom, de ez így ebben a formában nekem is szarul esett volna!

2020. júl. 27. 08:51
 12/25 anonim ***** válasza:
6%
Nyugi,idővel nem fog érdekelni,hogy elfelejti a szülinapod..
2020. júl. 27. 10:12
 13/25 anonim ***** válasza:
83%

Várj csak, jól értem, hogy a te szülinapodat ünnepelni hívtak át, és demonstratíve megünnepelték egy másik gyerek szülinapját, téged fel sem köszöntve?

Nincs az az idióta, aki áthívja a gyerekét szülinapozni, majd elfelejti. Ezt direkt csinálták. Vgy pedig félreértetted, és a másik gyerek szülinapját ünnepelni hívtak át, nem a tiedet, mert a tiedet elfelejtették. Ez is ugyanolyan gáz. Igen, kérdezz rá apádnál, hogy a te szülinapoddal mi lesz.

2020. júl. 27. 11:32
 14/25 anonim ***** válasza:
80%

Nem reagálod túl, az biztos. Én szerintem ott fordultam volna ki a helységből. Nem tudom mi oka volt apudnak, hogy elfelejtette, vagy direkt, de ez akkor is nyomorult egy érzés lehetett. Majd, ha egy kicsit túljutottál ezen, hozd fel neki, hogy ennek úgy igazán mi értelme/oka volt. Mindenesetre ezek után én nem várnék sokat, és többet nem mennék el szülinapozni a meghívásukra sem...

*a gerincnövesztős szöveget én sem értem... Olyan csengése van, mintha ő ármánykodna, miközben semmi ilyesmiről szó nincs. Alapvető, hogy abban a helyzetben nem rendezhet jelenetet, viszont, ha közös szülinapozásról beszélünk, természetes, hogy rosszul érzi magát, amiért így kitoltak vele. Ezek után pedig magától értetődik, hogy beszélni fog az apjával, vagy valamilyen úton-módon tudatni fogja vele, hogy bizony ez rosszul esett neki.

2020. júl. 27. 12:53
 15/25 anonim ***** válasza:
30%
Ez nonszensz, ennyire senki nem lehe direktbe bunkó. Inkább arról lehet szó, hogy valamit félreértettél, és szó sem volt a te ünnepelésedről. A mostohaanyád a saját gyereke születésnapját nyilván tudja, és az ő rokonságuk is miatta ment, nem miattad. Itt apád lesz a hunyó, aki valószínűleg elfelejti/le...szja a te szülinapodat, és fel se tűnik neki, hogy itt neki kellene proaktívan fellépni.
2020. júl. 27. 13:03
 16/25 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ez direkt megalázás volt. Nincs az az apa, aki TUDATOSAN meghívja a gyerekét szülinapozni, aztán épp csak azt felejti el, hogy ő is ünnepelt. Ne vicceljünk már. Komolyan rákérdeznék ÉLŐBEN, hogy mi volt itt a cél. Azért hangsúlyozom, hogy élőben, mert a testbeszéd sokat elárul.
2020. júl. 27. 13:22
 17/25 A kérdező kommentje:

Inkább a nője van a háttérben, mivel az ő családja szent és nyilván fontosabb mint én, amit megertek.

Teljesen kivagyok hulve én is hogy hogy tehet meg egy ilyet valaki.

Nem értettem félre semmit, meg van az SMS is, hogy menjek el hozzájuk, és egybe meg lesz tartva a két szülinap. Ezt igazából én se hinném el ha nem láttam volna.. Kiakadtam ott is, de (remélem) jogosan.

2020. júl. 27. 13:31
 18/25 anonim ***** válasza:
81%

Teljesen jogosan akadtál ki. Egyébként még így is túl szerény vagy, mi az, hogy az új pna meg a gyereke fontosabb, mint te? Hogy képzeli ezt? Sejtettem amúgy, hogy ez lehet a háttérben, csak nem akartam úgy vádaskodni, hogy nem írtál infót erről. De ez bicskanyitogató. Ha valaki a férje előző házasságából származó gyerekét kevesebbnek tartja a sajátjánál, az ássa el magát. Mit képzel magáról az ilyen? Ha nem tetszik, hogy van egy EGYENRANGÚ valaki ott, talán nem kellene gyerekes férfival kezdeni.

Mondjuk apád sem szent ettől még, hogy engedheti meg ezt a nőcskének, és pláne hogy képes még asszisztálni is hozzá?

Én többet nem mennék hozzájuk és egyikőjüket sem köszönteném fel természetesen.

2020. júl. 27. 13:54
 19/25 kovpet ***** válasza:
100%
De mit reagáltál rá ott és akkor? Nem mondtad nekik, hogy köszönöd a kedves felköszöntést, nem is számítottál ekkora felhajtásra? Vagy valami hasonlót?
2020. júl. 27. 14:22
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem árulod el, hogy hány évesek vagytok ti, a szülinaposok? Csak hogy jobban el tudjuk képzelni, jobban értsük, hogy milyen is lehetett. Mert lehet, hogy úgy gondolták, te már elég nagy vagy hozzá, hogy belásd, ilyenkor a kicsi gyerek körül szokás forgatni a világot. Nem mintha egyetértenék ezzel, de vannak, akik így gondolják. Meg van, aki bizonyos kor felett nem is szereti ünnepel(tet)ni a születésnapját - és ebből kiindulva esetleg azt hiheti, hogy afelett az életkor felett más se.
2020. júl. 27. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!