Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nagy kérés lenne,...

Szerintetek nagy kérés lenne, ha a nyári szünet idejére szeretném, ha bérelnének nekem egy szobát?

Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretek otthon lenni, a helyi lehetőségek és a környezet miatt. Egyszerűen semmit nem tudok csinálni és csak tengek-lengek itthon, mert nincsen se munka lehetőség, se tanulási lehetőség, se szórakozási lehetőség. Olyan mintha a nyári hónapok szimplán ki lennének szabva az életemből. Szeretnék végre kezdeni magammal valami hasznosat és hiányoznak a barátaim is. A környező települések is hasonló kaliberűek, a legközelebbi épkézláb város kb. 2 órára van tőlünk. Az egyetemen kollégista voltam, de a nyáron nincsen lehetőségem kollégiumot igényelni. Ha nem szeretnék itthon szenvedni, akkor én más megoldást nem igazán látok, csak a szoba bérlést. Én nem tudnék mindent magamnak fizetni, így a szüleim támogatására van szükségem (max. utólag ki tudnám fizetni, ha dolgozni tudnék). Viszont őket nem érdekli, nem veszik komolyan vagy éppenséggel megsértődnek miatta, mert nekem biztos velük van valami bajom és azért nem akarok otthon lenni.
2020. júl. 26. 11:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 A kérdező kommentje:
Az, hogy unatkozom mégis miben befolyásolja valaminek a hasznát?
2020. júl. 28. 14:03
 82/87 anonim ***** válasza:
74%
Hagyjátok, nagyon buta szegény. Nem érti a különbséget a tanulás meg a bulizás között...
2020. júl. 28. 14:07
 83/87 A kérdező kommentje:
Hát érdekes, hogy én vagyok a buta, mikor te beszélsz bulizásról, ami sehol meg sem lett említve....
2020. júl. 28. 14:10
 84/87 anonim ***** válasza:
82%

71es, igen valóban milyen jó lesz a gyerekednek ha életképtelen lesz mert mindent a kis popsija alá tolsz.

Amúgy meg nagy különbség van ha egy szülő támogatja a gyerekét és aközött hogy a gyerek lehúzza a szüleit.

A szülőknek nem kötelességük lakást meg tanfolyamot fizetni mert a kisasszony unatkozik. Már fizettek neki egy tanfolyamot. Látod mit értek el vele hogy eddig támogatták, most itt követelőzik és hisztizik. ide vezet a nagy támogatás. Gondolom nem véletlen hogy a szülők megunták hogy mindig őket lejmolja pénzzel.

2020. júl. 28. 14:11
 85/87 anonim ***** válasza:
75%

Ha igaz lenne, amit írsz, akkor én is életképtelen lennék, ennek ellenére ez nagyon nem így van.

Ezzel azok nyugtatgatják magukat, akiknek nem futja rá, vagy aki olyan irigy, mint a válaszolók.

Viszont hajrá én kicsit tényleg örülök ennek, nagyon szépen ki fogja ez forrni magát :)

2020. júl. 28. 22:13
 86/87 anonim ***** válasza:
76%
Ember... Egy hétre küldöm annyiért napközis táborba az ötévesemet, mint amennyibe ennek a lánynak a szoba bérlése kerül. Mire irigykednék?
2020. júl. 28. 22:38
 87/87 anonim ***** válasza:
15%

Az irigy nem azt jelentette, amire gondolsz. Irigyek a saját vagyonukra és nem osztják meg a gyerekükkel. Tök mindegy hány éves.

Ha 10 nyelven akar tanulni, akkor ha módomban áll kifizetem. Ha nyáron ott akar maradni, akkor ha tehetem ezt is kifizetem. Azért, mert megtehetem és ő boldog lesz tőle. Az se érdekel, ha csak bulizni akar, mikor menjen? 50 évesen?

Én azért hajtok, hogy neki sokkal kevesebbet kelljen hajtani. Legyen lakása, háza, kocsija mire felnő. Ne kelljen még ezzel is szarakodnia.

2020. júl. 28. 22:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!