Szerintetek nagy kérés lenne, ha a nyári szünet idejére
szeretném, ha bérelnének nekem egy szobát?
Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretek otthon lenni, a helyi lehetőségek és a környezet miatt. Egyszerűen semmit nem tudok csinálni és csak tengek-lengek itthon, mert nincsen se munka lehetőség, se tanulási lehetőség, se szórakozási lehetőség. Olyan mintha a nyári hónapok szimplán ki lennének szabva az életemből. Szeretnék végre kezdeni magammal valami hasznosat és hiányoznak a barátaim is. A környező települések is hasonló kaliberűek, a legközelebbi épkézláb város kb. 2 órára van tőlünk. Az egyetemen kollégista voltam, de a nyáron nincsen lehetőségem kollégiumot igényelni. Ha nem szeretnék itthon szenvedni, akkor én más megoldást nem igazán látok, csak a szoba bérlést. Én nem tudnék mindent magamnak fizetni, így a szüleim támogatására van szükségem (max. utólag ki tudnám fizetni, ha dolgozni tudnék). Viszont őket nem érdekli, nem veszik komolyan vagy éppenséggel megsértődnek miatta, mert nekem biztos velük van valami bajom és azért nem akarok otthon lenni.
Tűrhető kereset. Nappal munka, szabadidőben azt csinálsz, amit akarsz.
2020. júl. 26. 11:49
3/87 anonim válasza:
Balatoni munkalehetőség diákok számára
Balatonfenyvesen a Csalogány strandon büfékbe ,ill. strandcikk üzletbe keresünk nyári munkára diákokat.
Szállás helyben, 2 személyes lakrészekben, étkezés és munkaruha is biztosított.
További részletes információ:
Homokiné Hernádi Magdolna
Telefonszám mutatása itt jofogas.hu vagy Telefonszám mutatása itt jofogas.hu
2020. júl. 26. 11:50
4/87 anonim válasza:
Hát nézd, szerintem az, hogy Anya-Apa fizessen neked az egyetemi városodban nyárra egy szobát, hogy otthon ne unatkozzál, úgy, hogy te nem tudsz hozzájárulni, az elég nagy kérés, igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!