Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nagy kérés lenne,...

Szerintetek nagy kérés lenne, ha a nyári szünet idejére szeretném, ha bérelnének nekem egy szobát?

Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretek otthon lenni, a helyi lehetőségek és a környezet miatt. Egyszerűen semmit nem tudok csinálni és csak tengek-lengek itthon, mert nincsen se munka lehetőség, se tanulási lehetőség, se szórakozási lehetőség. Olyan mintha a nyári hónapok szimplán ki lennének szabva az életemből. Szeretnék végre kezdeni magammal valami hasznosat és hiányoznak a barátaim is. A környező települések is hasonló kaliberűek, a legközelebbi épkézláb város kb. 2 órára van tőlünk. Az egyetemen kollégista voltam, de a nyáron nincsen lehetőségem kollégiumot igényelni. Ha nem szeretnék itthon szenvedni, akkor én más megoldást nem igazán látok, csak a szoba bérlést. Én nem tudnék mindent magamnak fizetni, így a szüleim támogatására van szükségem (max. utólag ki tudnám fizetni, ha dolgozni tudnék). Viszont őket nem érdekli, nem veszik komolyan vagy éppenséggel megsértődnek miatta, mert nekem biztos velük van valami bajom és azért nem akarok otthon lenni.
2020. júl. 26. 11:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
33%

Fejnéd.. Ti tényleg így látjátok, ha egy szülő támogatja a gyerekét??? Mégis kit támogasson, ha nem a gyerekét??

Szerintem zárja össze a lábát, akinek nem futja nyelvtanárra.

Emellett azért nem utolsó szempont, hogy ha ilyen retek szülők vannak, akkor az én gyerekemnek hatalmas előnye lesz az életben. Ami viszont tök jó, csak nem a ti gyerekeiteknek.

2020. júl. 28. 12:42
 72/87 anonim ***** válasza:
84%

71: vannak különbségek. 20onx évesen nyugodtan összespórolhatott volna évközben egy szobára valót, hogy nyárra is maradhasson a "városban".

Amúgy szerintem nincs olyan szeglete Magyarországnak, ahol 200kmre van a legközelebbi értelmes város.

2020. júl. 28. 12:45
 73/87 anonim ***** válasza:
91%
Bocs, 2 órára, akkor mondjuk 120kmre.
2020. júl. 28. 12:46
 74/87 anonim ***** válasza:
33%

71 igen!

Nekem adnak pénzt buszra, vonatra. Esetleg buliba.

De nem lenne pofám azt kérni hogy ugyan má’ béreljenek egy lakást Budapesten (vagy akár itt a szomszédvárosban).

Érzed a különbséget? Mindennek van egy határa...

2020. júl. 28. 12:55
 75/87 A kérdező kommentje:
Nem tudtam dolgozni az egyetem mellet. Egy-két alkalmi munkán voltam csak, illetve ösztöndíjat kaptam, de ezekből azért nem jött össze annyi pénz, hogy mindent ki tudjak fizetni.
2020. júl. 28. 13:04
 76/87 A kérdező kommentje:
Egyébként csak 60 km-re van ez a város, de a tömegközlekedés miatt két óra mire odaérsz.
2020. júl. 28. 13:06
 77/87 A kérdező kommentje:
Egyébként a szüleim mindig támogattak ilyenekben, szóval pl. fizették a korábbi nyelvtanfolyamokat, jogosítvány szerzést, nyári egyetemet és ezek sokszor sokkal több pénzbe kerültek, mint amit most kértem tőlük.
2020. júl. 28. 13:07
 78/87 anonim ***** válasza:
97%
Csak annak volt haszna, ez meg csak azért lenne, mert otthon unatkozol. Meg amúgy nem csak a szállásodat kellene fizetni, nyilvan enni is kéne.
2020. júl. 28. 13:39
 79/87 anonim ***** válasza:
49%
Nem, nem érzem a különbséget, nekem telik rá és ez részemről még mindig a minimum kategória.
2020. júl. 28. 13:41
 80/87 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a kérdező szüleinek is telik rá. Csak érzelmi okai vannak, hogy nem teszik meg.
2020. júl. 28. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!