Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért lesznek szülök olyanok...

Miért lesznek szülök olyanok akik nem tudják/akarják rendesen elindítani a gyereküket az életben?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerösöm szüleitöl kapott megyeszékhelyen a legjobb környéken 55 millio forint értékben újépítésü ikerházat,de a szülök még 10 et ráköltöttek hogy befejezett legyen.

Most munkanélküli az ismerösem és párja,ezért szülök havi 200 ezret utalnak nekik(ez már túlzás)

Milyen normális szülök nagyon irigy vagyok.

Az enyémek pedig azzal letudták hogy tanítattak.

0 ról kell indulnom, ha havonta 150 ezret is teszek félre ingatlanra akkor is 35 év múlva leszek ott mint normális szülök mellett kezdtem volna...

2020. júl. 26. 11:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
#49 +1
2020. júl. 26. 19:44
 52/68 A kérdező kommentje:

Nekik a pénz fontosabb mint a saját gyerekeik ilyen egyszerü.

Ahogy mondták, befejezve tanulmányokat, magunk urai vagyunk , tölük semmit se várjunk teremtsük meg magunktól.

2020. júl. 26. 19:47
 53/68 A kérdező kommentje:

Így is van, max néha pár falat ennivalót kapunk.

Életfilózófia náluk hogy a semmiből szenvedjük fel magunkat, szerintük ez a legjobb a gyereknek.

Hát nálam és a többieknél csak óriási dühöt teremt, amit magunkban tartunk.

De öregségükre olyan lesz a hozzállásom is amit érdemlnek és kaptam tölük

2020. júl. 26. 19:59
 54/68 anonim ***** válasza:
14%

Kérdező kicsit kezded túltolni a kamut. Persze, épp hogy pár falat ennivalót kaptatok, de azért taníttattak 🤦‍♀️🤦‍♀️

A legcsóróbb családokban, ahol a gyerek nem kap kaját ott bizony a tanulásra sincs pénz.

Szűnj meg.

Ez az egész vagy egy hergelő kamu kérdés, vagy az igaz belőle hogy nem kapt 50millás házat, a szüleid viszont meg se tehették volna. Csak mivel senki nem kezdte el nyalni a popod rá kellett tenni a sztorira pár lapáttal.

2020. júl. 26. 20:04
 55/68 A kérdező kommentje:

Nem kamu.

Igen ezért felfoghatatlan számunkra hogy igy gondolkoznak.

Te sem érted meg, mert szerető családod volt gyerekként valszinűleg te voltál az első inkább adtak neked és elvettek maguktól ha választani kellett.

Na itt erről szó sem volt, ezért dühitő mert van miből de mégsem adnak, az ismerőseim jelentős többsége kapott autót,jogsit, panelt stb a szüleiktől. A miénk semmit se adnak, csak gyüjtik a pénzt.

Minek kellett gyerek egyáltalán?

Igen agyilag te sem tudod felfogni.

Örülj neki hogy nem élted meg ezt,

2020. júl. 26. 20:08
 56/68 A kérdező kommentje:

Ember én arról beszélek hogy mostmár csak kaját kapunk néha otthonról.

Amíg ott éltünk kaptunk rendesen. Ne addj számba olyat amit nem írtam

2020. júl. 26. 20:12
 57/68 anonim ***** válasza:
100%
Ha tanulhattál, és fizették, miért olyan szakmát választottal, ami ennyit fizet? Meg mindig ott lenne az opció, hogy átképzed magad és növeled a bevételeidet.
2020. júl. 26. 20:27
 58/68 anonim ***** válasza:
0%
Nem kamu, már máskor is rinyált itt szegény.
2020. júl. 26. 20:28
 59/68 A kérdező kommentje:

Olyan sok opcióm nincs, csakis valami programozási vagy afféle irányultság, mert csak azzal lehetséges az hogy alkamazottként legyen elég fizetésem ahhoz hogy ellensúlyozni tudjam a 0 ról való indulást.

Esetleg valami szakma amit tudok vállalkozásban csinálni.

Sajnos semmi más. Mert akkora hátrány a nulla amin vagyok

2020. júl. 26. 20:36
 60/68 anonim ***** válasza:
Mi a szakmád?
2020. júl. 26. 20:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!