Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért lesznek szülök olyanok...

Miért lesznek szülök olyanok akik nem tudják/akarják rendesen elindítani a gyereküket az életben?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerösöm szüleitöl kapott megyeszékhelyen a legjobb környéken 55 millio forint értékben újépítésü ikerházat,de a szülök még 10 et ráköltöttek hogy befejezett legyen.

Most munkanélküli az ismerösem és párja,ezért szülök havi 200 ezret utalnak nekik(ez már túlzás)

Milyen normális szülök nagyon irigy vagyok.

Az enyémek pedig azzal letudták hogy tanítattak.

0 ról kell indulnom, ha havonta 150 ezret is teszek félre ingatlanra akkor is 35 év múlva leszek ott mint normális szülök mellett kezdtem volna...

2020. júl. 26. 11:08
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
Mennyivel jobb albérletre kidobni a pénzt, mint a sajàt hiteles házadat fizetni?
2020. júl. 26. 19:15
 42/68 A kérdező kommentje:

Nem érdekel.

Szüleim önzöségre tanítottak hát akkor követem a gondolatmenetüket. Egy gyerek csak addig gyerek amig tanul utána dögöljön meg tartsa el magát ahogy tudja. Ha belefullok pénzbe akkor se segítek. Én egyszerübb megoldást látok minek a gyerek egyáltalán az egészet érdemes megspórolni nemcsak félmunkát végezni mit szülök tették.

A semmit kaptam és a jelenlegi kapitalista rendszerben már saját ingatlan elérhetetlen hacsak NER-es maffiának nem csinálok kis rabszolgát és veszek fel 30 éves hitelt , hogy legyen egy lyukam ahol élhetek, utána belepusztolhatok munkába és vén ember koromra lesz egy kifizetett lyuk.

Ez már nem szocializmus ahol mindenkinek járt ingatlan meg munka, itt már csak elitnek van aki beleszületett.

Bün lenne ebben szaporodni, és még reménytelenebb semmibe gyereket.

Feladom talán, 50 évesen lesz egy panel lyuk ha addigra a Fidesz maffia nem inflálja tovább árakat. Talán.

Szüleim meg élvezzék a sok pénzt és hogy nincs tovább család.

2020. júl. 26. 19:19
 43/68 anonim ***** válasza:
48%
Ó szegény áldozat.
2020. júl. 26. 19:21
 44/68 A kérdező kommentje:

Ez van valahogy túlélem, lesz valami, igazat adok.

Dolgozok , gyüjtök majd lesz vmi 20-30 év múlva.

Mindegy. Így tervezni nem lehet, akkora távlatban van a dolog

2020. júl. 26. 19:23
 45/68 A kérdező kommentje:
Miután lesz egy lyukam akkor talán megpihenhetek majd és élvezhetem kicsit az életet. Abba család már nem fér bele. Ez van. Nekem nincs támogatás így család se lesz.
2020. júl. 26. 19:27
 46/68 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem senki nem mondta hogy dögölj meg. Mondjuk dolgozhatnál is,meg kigondolhatnád hogy juss az életben előrébb. Bár akinek.akkora igenyei vannak hogy csak kp-ra vásárolt ház a jó, hát annak valóban nehéz dolga van...

Mellesleg a te szüleidnek vajon mit tettek a seggük alá a te nagyszüleid? Ha mindent, akkor még azt mondom okè hogy lázongsz, de ha nem, akkor ismétlem miért érzed úgy hogy nekik kutya kötelességük két ember egzisztenciàját megteremteni, míg neked nem kötelességed semmi csak beleülni a jóba?

2020. júl. 26. 19:29
 47/68 A kérdező kommentje:

A nagyszüleim átadták az örökségüket(az ő szüleiktől) a szüleimnek, amelyet maguk javára használtak fel, aztán most meghaltak nagyszüleim és az összes örökséget megtartották maguknak, pénz+ ingatlan.

Nekem abból semmi sem járt.

Szóval mindegy mocskos szülök, sose fogok feléjük nézni sose lesz unokájuk.

Valahogy túl kell élnem ezt a szegénységet, létbizonytalanságot, hogy alig tudok eltenni hogy nincs biztos pont életben.

Régen még a rabszolgának is volt hol laknia, nekem nincs fizethetem a NER-es vállalkozónak, vagy banknak életem végéig.

2020. júl. 26. 19:33
 48/68 A kérdező kommentje:

Mindegy ez van szegénynek születtem, szegényebb szülök sokkal többet adnak adtak gyerekeiknek. Nekem semmi.

Semmiből majd kijön valami. Ez van.

Kár beszélni, nem változtat a szemét szülökön.

És hogy szar helyre születtem

2020. júl. 26. 19:35
 49/68 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk hacsak nem vmi dizni hercegnő vagy, valószínűleg tehetsz arról, hogy a szüleid ennyire visszatartják tőled a pénzt.
2020. júl. 26. 19:35
 50/68 A kérdező kommentje:

Vannak testvéreim ők sem kapnak.

Ez életfilózófia náluk, mi szenvedtünk gyereknek is kell kb.

Proli agy,

2020. júl. 26. 19:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.