Középkategóriájú családban átlagos zsebpénz gyermeknek?
12 éves, 15 éves, 19 éves
Kaja lakhatás az van amúgy is.
Tehát ruhákra, magáncikkekre, félretenni stb.
Nem, nem fogjuk kiboszni a 19 évest bányába mint ahogy más proletár magyar családoknál szokás, vagy elküldeni gyárba..
köszönöm
142. Atom igénytelen 7 évig hordani egy bármilyen cipőt még felnőttnek is. A gyerekeknek meg tudod nő a lábuk, meg ők nem az irodában lógatják a lábukat egész nap, hanem játszanak, mennek ide-oda stb. Egyébként továbbra sem értem, mi a bajod a Deichmannal. Az én havi jövedelmem messze 1 misi felett van nettó, mégis a Deichmannban vásárolok cipőt. A különbség kettőnk között annyi, hogy rajtam 3 havonta új cipő van, te meg 7 évig nyúzod ugyanazt a cipőt, és büszke vagy arra, hogy dupla áron vetted... gratulálok! A feleségemnek vettem tavaly egy gyönyörűszép zselés Asicsot, közel 40 ezerért, az se tartott tovább, mint egy 12 ezres Deichmann... de ha majd gyerekeid lesznek, és olyan egy-egy szezonváltás, mintha százlábút tartanál házikedvencnek, akkor majd megérted...
... a témához visszakanyarodva, az én gyerekeim többnyire megértik, ahogyan azt is, hogy miért nem kapnak Vans vagy Converse cipőt – mert 3 hónapra minek?!
Megjegyzem a Deichmannban ugyanazt az Adidast, Pumát, Filát és Nike-t adják, mint máshol, de cseppet se zavarjon.
Amúgy vállalom, én simán veszek 6000 forintért egy "szar deichmannt" is a gyereknek, ha kényelmes és jól áll neki. Felesleges felvágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!