Középkategóriájú családban átlagos zsebpénz gyermeknek?
12 éves, 15 éves, 19 éves
Kaja lakhatás az van amúgy is.
Tehát ruhákra, magáncikkekre, félretenni stb.
Nem, nem fogjuk kiboszni a 19 évest bányába mint ahogy más proletár magyar családoknál szokás, vagy elküldeni gyárba..
köszönöm
#110 Surmó! ;)
Eddig pár százalékban írtak a középosztálybeli családok zsebpénzéről itt. Szétt lett off-olva tény.
Leginkább off itt, a szegények zsebpénzhez hozzáállása. Két teljesen más világ.
#109 "Melyik része nem igaz szerinted? Az, hogy van, aki unalmában próbálja ki, vagy az, hogy van, aki ettől rá is szokik?"
Így, egyik sem igaz.
Unalmában sem probálja ki senki a drogot.
És ritka kívételtől eltekintve, mint a heroin, nem is jár szervi függéssel együtt. Lelki függés okai közt, nincs az unalom.
Rossz társaságban, menőzésből sem jelemző a drog kiprobálása, ha amúgy nem rendelkezik komoly lelki problémával valaki.
Nem érted a szerhasználat okait.
Leggyakoribb ok, az érzelmi elhanyagoltság.
De utána lehet olvasni az interneten könnyen, hiteles forrásokban.
"Leggyakoribb ok, az érzelmi elhanyagoltság."
Én nem a leggyakoribb okokról beszéltem, hanem valaki azt írta, hogy "senki", erre írtam, hogy "van, aki".
#114 Hogy 15-16 éves kamasz gyereknek fogalma sincs miért nyúlt szerhez valójában, az is egy dolog lenne. De alap, hogy senki nem arra fog hívatkozni egy felmérésnél, amíg szerhasználó még. Direkt nem függőt írtam, mert húsz év tisztaság után is függő.
Hogy mit mondott a kamasz. Azt mutatja a táblázat.
Mondjuk van haszna több okból is ezt felmérni. ...
#115 Unalomból senki. Még 0.001% sem. De még 0.000001% sem.
Ha nem valami komoly problémára keres egy amúgy rossz, de szerinte akkor és ott megoldást, akkor senki nem lesz szerhasználó önszántából.
nem kell leálljon a menet.
Mehet tovább a duma.
#119 Nem különősen zavar, de -2%-ot értem el két hét alatt, a témába vágó másnak nem tetsző megalapozott tények leírásával.
Jó tudom, hogy dislike gombnak használják legtöbben a piros x-est.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!