Hogyan lehetnék független a szüleimtől végre?(bonyolult)
30 éves férfi vagyok és a szüleim nem hagyják hogy magán életem legyen, meg már nem érzem túlságosan egészségesnek(árt az önbizalmamnak) hogy ilyen idősen is velük kell élnem.
A probléma az hogy egy falun élünk és nincs sok munkalehetőség. Ráadásul a munkámat is a szüleim szerezték anno, mert ők közalkalmazottak és nekem is intéztek ott egy helyet. Nagyon kényelmes 8 órás munka(amiböl csak pár órát kell dolgozni), amiért ugyan rendkivül keveset keresek nettó 165 ezer havonta + 30 ezer ft értékü jutattás havonta de mégis elég biztos állás itt.
A történetet bonyolítja hogy a szüleim örököltek Nyíregyháza belvárosában egy lakást amit nem használnak tehát(hiszen közalkalmazotti munka ideköti őket) lenne ahova időlegesen beköltözzek amig szüleim nem vonulnak nyugdíjba (10 év) .
Viszont épp ez az hogy engem is ide kötelezz a közalkamazotti munkám. Ráadásul csak érettségim van, illetve szakács szakmám (de csak 2 év tapasztalat) amúgy meg semmi (ezzel a közalkamazottival nem érek sokat mert mindenhol ismerősi alapon megy)
Kétlem hogy tudnék jobban fizető munkát ott így, sőt valószinűleg csak rosszabat.
Tehát nem igazán látok menekvést ebből a szituációból, valószinűleg még türnöm kell pár évet így.
Értem azt akartam írni.
Hogy kezdjek neki szerinted?
Mi van, savanyú a szőlő? Neked egy nő se jutott persze, nemhogy 10, de ez nyilván mások hibája.
Mellesleg ha valaki 20 vagy épp 100 pasival volt 30 éves koráig, ahhoz sincs qrvára semmi közöd. Nehogy már te írj itt erkölcsi szabályokat meg ribizzél le ismeretleneket. Ki a túró vagy te?
Nyugodtan qrvázzál le engem is, egy ilyen kis görcstől, aki semmit nem tud rólam, és a saját nyomorúságos élete miatti frusztrációt vezeti le másokon, nem fog meghatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!