Mennyire jó ötlet 40 éves koromig eltolni függetlenedésemet a szüleimtől?
30 éves vagyok és így eltudom tenni a fizetésem jelentős részét, arra gondoltam hogy nem költözöm el majd csak 40 éves koromra, addigra lesz elég pénzem hogy egy számomra szimpatikus megyeszékhelyen vegyek tehermentesen egy lakást és még marad is pénzem.
Az egyetlen baj a szüleimmel hogy nem igazán lehet magánéletem, nem türnek meg senkit a házban rajtam kivül.
Alternativaként gondolkoztam azon hogy válthatnék egy jobban fizető munkahelyre amint vége a válságnak, de akkor az a baj, hogy az albérlet elvinné az extra pénzt amit keresek tehát ugyanott lennék mint a szüleimmel csak független de nem szivesen tömném a zsebét a kiadónak.
Nem tudom mi lenne a legjobb döntés, inkább anyagi megfontolásból türjek és toljam ki közel egy évtizeddel későbbre párkeresést független életet.
Bár alapjaiban független vagyok, kajámat intézem, takaritok stb. Az egyetlen 'mamahoteles' dolog amit igénybe veszek hogy ruháimat kimosatom anyámmal.
Nincsenek sokan, csak néhányan párnaponta kiírják ugyanazt a problémát....
Nincs lehetetle, csak tehetetlen!!!
Te az utóbbi kategóriát választottad... Kényelemből, lustaságból..... És folyamatosan önigazolásokat gyártasz magadnak!
Addig is legalább spórolsz a szüleid által.
Igazi hős vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!