Barátommal kicsit több,mint fél éve vagyunk együtt. Nagyon sokat vagyunk együtt,minden este szinte együtt alszunk, vagy nálunk vagy náluk. Ő az anyukájával és a tesójával él a szomszéd faluban egy hatalmas házban,én anyummal és az ő élettársával. Én idén végzek a sulival és terveztük,hogy hozzájuk költöznék,nekik 2 szintes a házuk miénk lenne a felső rész. Így célszerűbb lenne odaköltözni,mintha ő hozzánk,mert a mi házunk picike és ő is otthon dolgozik. Szerintetek korai lenne? Jó ötlet az anyósomhoz költözni?
Jelenleg nincs annyi pénzünk,hogy házat vegyünk,albérletbe pedig nem szeretnénk menni,ezért gondoltunk erre egyelőre.
2020. febr. 4. 17:19
1/9 anonim válasza:
Keress rá az anyósos kérdésekre. Intelligencia kérdése, ha mindenki normális, akkor nincs gond, de elég egyetlen apróság, amin valamelyik fél rágódni kezd.
2020. febr. 4. 17:29
2/9 anonim válasza:
egyértelműen nem jó ötlet
2020. febr. 4. 17:30
3/9 anonim válasza:
Alapvetően nem jó ötlet, viszont anyagilag nyilván az, de kizárólag abban az esetben, ha az anyós normális, ám ennek, a gyakorikérdéseket olvasgatva, nulla a valószínűsége.
2020. febr. 4. 17:33
4/9 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom én ismerek pár normális anyóst azért 😁
Sokat vagyok náluk,normális tényleg. Így is szoktam segíteni akkor,amikor náluk vagyok. Jól kijövünk egymással,de hát lakva ismerszik meg az ember,ahogy mondják.
2020. febr. 4. 17:36
5/9 anonim válasza:
Nem rosszból mondom kérdező, remélem tényleg rendes a te anyósod, de tapasztalatból mondom, hogy nagyon más, mikor néha átmentek, akar heti pár alkalommal meg az, amikor egy házban laktok. Gondold át, mert náluk is ebből kezdődtek a viták, pedig én csak pár hétig voltam ,,rászorulva" és előtte egész jól kijöttünk egymással. Hosszas veszekedés után majdnem egy éve nem beszélünk egymással, nem járok hozzájuk, csak a barátom hozzánk.
2020. febr. 4. 18:03
6/9 anonim válasza:
Kezdetnek szerintem teljesen rendben van.
2020. febr. 4. 18:03
7/9 anonim válasza:
"Hát nemtudom én ismerek pár normális anyóst azért"
Mellékes és érdektelen!
Az a lényeg, a TIED MILYEN.
Ha most jól kijöttök egymással és véleményed szerint később sem fog változni, -ami nagyon függ tőled is!- akkor célszerű megoldás az oda kltözés.
2020. febr. 4. 18:45
8/9 anonim válasza:
Hát kipróbálni kipróbálhatod. Legfeljebb visszaköltözöl, ha nem érzed jol magad. Tegyetek egy próbát
2020. febr. 4. 19:39
9/9 anonim válasza:
Az anyós tud róla,hogy mit terveztek? :). Az lehet,hogy most rendes veled,de ki tudja,mit vált ki belőle,hogy egy egész szintet el akartok foglalni. Ráadásul,te még nem is dolgozol,így azt is a fejéhez vághatja,hogy a fia tart el téged. Nekem fél év egy kicsit kevésnek tűnik. Ha oda is költözöl,a szüleid Dél beszéld meg,hogy bármikor haza mehetsz,ha esetleg nem bírod az ottani légkört.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!