Mit tegyek, ha 20 évesen tiltanak a barátomtól?
A barátom 21, az ő családja nem ellenzi, de az én családom nagyon.
Titokban találkozunk, egyszer közöltem anyummal, hogy vele vagyok, majd megyek haza, megkeresett, oda jött és konkrétan haza ráncigált, el vette a telefonomat, hogy ne tudjunk beszélni stb...
Mondtam nekik, hogy így 20 évesen már elég gáz, hogy megszabják kivel legyek de nekik erről más a felfogásuk. Azt mondták még ha el is költöznék, akkor is azon lennének, hogy szét válasszanak minket.
Ergo addig zaklatják, fenyegetik míg meg nem unja és szakít velem.
Szóval most mit csináljak?
"Azért akarnak szétválasztani, mert úgy vélik 100% hogy elhagy.
És nem akarják, hogy rá pazaroljam a fiatal éveimet, mikor ennek a kapcsolatnak úgy is vége lesz. (Szerintük)
Röviden, ők nem látják ennek a kapcsolatnak a jövőjét, és szét akarnak választani, mert úgy gondolják, könnyebb ki lépni egy 1,5 éves kapcsolatból mint mondjuk egy 4 évesből"
Jaaj, ezzel akarják megelőlegezni; és akkor amikor kiidegelik a barátodat, és tényleg elhagy, akkor jönnek ezzel, hogy "ők megmondták." És hogy akkor "csak ők vannak neked stabilak az életedben, látod." "És hogy milyen jó neked, hogy ők figyelmeztettek,és megmondták..."
Ezek ilyen zsarnoki-szülők sajnos. Akik magukhoz akarnak láncolni örökre, és nem akarják hogy felnőj,meg ilyen manipulátorok sajnos. Hagyjad őket. Maradjanak csak maguknak, de rajtad ne tudjanak uralkodni, odaláncolni magukhoz. Ez az ő egyedüllétükről szól; mert félnek, hogy elhagynád őket végleg, magukrahagynád,és mi lenne velük akkor. Tehát nem a fiúról szól. Hanem , hogy ők, a szüleid félnének egyedül. És önző módon "csak maguknak akarnak", "ki akarnak sajátítani" téged. Mert ha lesz már neked másod, beházasodsz valahova, akkor otthagyod őket. De nem is gondolnák, hogy pont ezzel üldöznek el maguktól. Mert ha kedves, szerető,gondoskodó, megértő, együttérző, nem ítélkező, stb. aranyos szülők lennének, akkor azokhoz az ember szívesen jár vissza. De ilyenhez, aki rámászik az életedre.. . Há télleg örüljenek , hogy nem jelentetted fel anyudat mert hazacibált. :(
"Há télleg örüljenek , hogy nem jelentetted fel anyudat mert hazacibált. :("
A bátyja volt, aki ráncigálta, nem az anyja - le is írta a kérdező.
Hát igazából ha nem lett volna ott a bátyám, anyum is simán magával vonszolt volna.
Nyilván nem kapott volna föl mert nem bírna el, de kinézem belőle, hogy a hajamnál fogva vitt volna.
Ha nagyon fel idegeli magát, nem érdekli ha jelenetet rendez és mindenki bámul.
Te anyádat komplett dühöngő őrültnek írod le, de a bátyádat is, mert ő sincs oda a pasidért.
Ha igazat mondasz, akkor zárt osztályon a helyük, ha nem mondasz igazat, akkor meg veled vannak gondok.
És akkor a Gyakoris ige:
Költözz el!
Volt már olyan, hogy segítséget akartam kérni de mindenki azt mondta, hogy mivel a családtagjaim, nem tehetnek semmit.
Senki sem akar beleszólni egy családi vitába, és az a helyzet, hogy igazuk van.
Ha én segítségért kiabálok az utcán idegeneknek, nem választhatnak szét az anyámtól meg a bátyámtól, ahhoz nincs joguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!