Mit tegyek, ha 20 évesen tiltanak a barátomtól?
A barátom 21, az ő családja nem ellenzi, de az én családom nagyon.
Titokban találkozunk, egyszer közöltem anyummal, hogy vele vagyok, majd megyek haza, megkeresett, oda jött és konkrétan haza ráncigált, el vette a telefonomat, hogy ne tudjunk beszélni stb...
Mondtam nekik, hogy így 20 évesen már elég gáz, hogy megszabják kivel legyek de nekik erről más a felfogásuk. Azt mondták még ha el is költöznék, akkor is azon lennének, hogy szét válasszanak minket.
Ergo addig zaklatják, fenyegetik míg meg nem unja és szakít velem.
Szóval most mit csináljak?
"Úgy vélik, rossz hatással van rám.
Plusz bármikor ha valami gebasz volt a kapcsolatunkban, nekik panaszoltam el ...
Félnek, hogy össze töri a szívem."
Hát tényleg, micccsoda "szemét" szülők...
Nem derül ki, mióta tart a kapcsolatotok, nem lehet tudni semmit a barátodról (mert róla ugye nem írtál semmit) - de mi álljunk neki szidni a szüleidet, hogy milyenek.
Ha tényleg rendőrt hívtál a saját szülődre, azt meg már inkább nem is kommentálom.
Nem anyumra hívtam rendőrt hanem a bátyámra, de azt is csak az után, hogy konkrétan felkapott az belváros kellő közepén és be ráncigált az autójába.
Egyébként meg a szüleim sajnos ilyenek, apám főleg. Itthon is sok gond volt a dühkezelési gondokból, többször volt ilyenekből rendőrségi ügy is.
Plusz anyukám nagy dráma királynő, imádja az ilyen drámás helyzeteket de a világért nem vallaná be, pedig rendesen látom a szemében a csillogást.
Tudom ez most furán hangzik de így van.
Most vagyok húsz éves, de 18 évesen még ennyit se engedtek. Úgy kellett ki harcolnom az is hogy a barátaimmal találkozhassak sötétedés után, vagy, hogy bulizni elmehessek egy baráti társasággal, még csak nem is egyedül.
13.-ra.
Oké, a szüleid szidása kipipálva.
De mi van a kaniddal? Piás? Drogos? Játszik? Feka?
"Plusz bármikor ha valami gebasz volt a kapcsolatunkban, nekik panaszoltam el, emiatt nem csípik annyira, azóta nem mondom nekik ha baj van."
Ha elmondtad, hogy naponta elver mint a répát, vagy úton-útfélen megcsal, esetleg vastagon kihasznál, miközben tárgyként kezel, akkor igazuk van a szüleidnek, hogy nem örülnek ennek a kapcsolatnak.
És valóban költözz el, akkor úgy teszed tönkre magad és úgy vágod magad alatt a fát, ahogy akarod, csak utána ne kullogj vissza!
A barátommal 1,5 éve vagyunk együtt, rendes srác, keményen tanul, hogy jó állása legyen, jó családból jön, rendes, kedves, értelmes ember.
Mentálisan érett, nem ápolatlan, ad magára, tiszteli a szüleit és az enyémeket is, nagyon igyekszik jóban lenni velük, tényleg csak annyit tudok mondani amit előzőleg is leírtam, hogy ők csak féltenek, hogy megbánt engem, mert mindig nekik mondtam el, ha mondjuk össze vesztünk.
Emiatt félnek, hogy megbánt, elhagy.
Én ezt meg is értem és jól esik, hogy aggódnak értem, meg is hallgatom őket mindig ha erről beszélnek, de ez, hogy zaklatják és fenyegetik számomra kissé túlzás.
Nem ver, nem drogos, egy teljesen jó ember, csak ha éppen hullámvölgyben volt a kapcsolatunk azt nekik mondtam el, ebből nekik az jött le, hogy ő folyamatosan megbánt, pedig nem így van, ezt nekik is el mondtam.
Még csak az sincs, hogy olyan gyakran panaszkodtam volna, nem veszekszünk sűrűn egyántalán
Akkor ha ilyen kiválóság a csávó, akkor mit tudtok örökké veszekedni, szakítani, megint összejönni?
Ez meg értelmetlen:
"Emiatt félnek, hogy megbánt, elhagy."
Tehát annyira féltenek az elhagyástól, hogy ők hagyatnak el vele!:)
Ne haragudj, de teljesen abszurd és logikátlan a sztori.
Valamit azért csak kihagytál belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!