Mit tegyek, ha 20 évesen tiltanak a barátomtól?
A barátom 21, az ő családja nem ellenzi, de az én családom nagyon.
Titokban találkozunk, egyszer közöltem anyummal, hogy vele vagyok, majd megyek haza, megkeresett, oda jött és konkrétan haza ráncigált, el vette a telefonomat, hogy ne tudjunk beszélni stb...
Mondtam nekik, hogy így 20 évesen már elég gáz, hogy megszabják kivel legyek de nekik erről más a felfogásuk. Azt mondták még ha el is költöznék, akkor is azon lennének, hogy szét válasszanak minket.
Ergo addig zaklatják, fenyegetik míg meg nem unja és szakít velem.
Szóval most mit csináljak?
Hazarancigalt????? Rendort hivtam volna.
Amúgy közölném velük, hogy ez az én életem, úgy vadom el hoyg akarom.
Mi a tiltás konkrét oka...?
Bűnöző? Rossz életű? A 2-es kérdező által említet körülmény?
Úgy vélik, rossz hatással van rám.
Plusz bármikor ha valami gebasz volt a kapcsolatunkban, nekik panaszoltam el, emiatt nem csípik annyira, azóta nem mondom nekik ha baj van.
Félnek, hogy össze töri a szívem.
Rendőrt hívni a saját anyjára?
Ez vagy kamu, vagy cigányok, vagy nem érdemel választ.
Azért én is kíváncsi lennék a szülőkre. Hacsak nem őrjöngő pszichopaták (de akkor másban is korlátoznák a kérdezőt szerintem), nem tudom elképzelni, hogy ilyen hevesen ellenezzenek valamit súlyos ok nélkül.
Lehet persze szidni őket, hogy micsoda szemetek, de pl egy bűnözőtől én is foggal-körömmel próbálnám elválasztani a gyerekemet, nem érdekel, mennyi idős. Meg fogja köszönni egyszer. Ha meg nem, akkor haragudjon egy életre, az is jobb, mintha ölbe tett kézzel nézném végig, ahogy vagy szenved az illető mellett vagy netán ő is börtönbe kerül előbb-utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!