Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A szuleim tiltanak a baratomto...

A szuleim tiltanak a baratomtol mert nem szinpatikus nekik. Es meg szeretne korositani hogy van ez?

Figyelt kérdés
En csak annyit szeretnenk mondani hogy a baratomal vagyok 2-eve es azotta tiltanak a szuleim mert a baratom nekik biztos nem szinpatikus de visszont a baratom 18-eves en viazont 16 meg tud korositani vagy ossze hazasodnihogy a szuleim ne tudjak meg hogy legyen olyan papirom h nagy koruva valtam higy van ez koszonom a valaszokat.
2015. aug. 14. 09:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Csak akkor válhatsz nagykorúvá legkorábban 16 évesen, ha házasságot köttök. Ehhez a gyámhatóság engedélyére van szükség, náluk érdeklődjetek.
2015. aug. 14. 09:15
 2/11 anonim válasza:
72%
Szerintem a szüleid nem alaptalanul féltenek. 16 évesen összeházasodni a világ legnagyobb hülyesége, attól mèg, hogy szeretitek egymást nem kell rögtön összeházasodni, szerintem várj még egy kicsit, 2 év kevés idő, kitudja mik derülnek ki a pasidról. Tényleg csak jótanácsként mondom :)
2015. aug. 14. 09:33
 3/11 anonim ***** válasza:

amikor 16 voltam a barátom 19 és neki is mániája volt, hogy el akar jegyezni stb (nem vagyunk cigányok:D), de szerencsére lebeszéltem róla, hogy várjunk amíg én leszek 19 és leérettségizek :)

szerintem ne hagyd magad rábeszélni a dologra, főleg ha a szüleid 2 év után is ellenzik

17L

2015. aug. 14. 09:40
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi a válazokat nem az a lényeg h cigány vagy nem cigány.... én nem akarok össze házasodni vagy valami de ez az egy esély van hogy együtt maradhatok vele akkor be vállalom mert alaptalanul tiltanak minket soha nem hagynak békén már két éven keresztül ezt csinálják nem fogadják el a barátom de én nem hagyom.. és ezért érdeklődöm
2015. aug. 14. 11:53
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

A gyámhatóság engedélyezheti a házasságot és ez az egyetlen esete a nagykorúsításnak.

Más kérdés, hogy nem fogja megadni. Komoly érvek kellenek - az, hogy anyuciék tiltják tőled és gonoszak és juj-juj, az nem az. Ha felcsináltatod magad, az sem. Plusz azt is bizonyítani kell, hogy el tudjátok tartani magatokat. Itt a segély meg a mama hotel megint nem érv. Szóval mondj le róla, sírd ki magad a szobádban és kész, mást nem tehetsz.

2015. aug. 14. 12:00
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2015. aug. 14. 12:08
 7/11 Brigitta0821 válasza:

Átérzem a helyzeted,mert énis ugyan ebben a cipőben jártam (részben).

Nekem amikor az első barátom volt anyáék nem tudták,és nem is engedték volna,ezért hát titokban tartottuk.

Ment is ez 7 hónapon keresztül,igen ám csak egyik nap lebuktam. Nekem is ugyan ezek az ötletek pattantak ki a fejemből,sőt még durvábbak,de soha nem volt annyi bátorságom,hogy megtegyem vagy,hogy elköltözzek otthonról.

Amikor megtudták,hogy van barátom,nem engedték,hogy jöjjön hozzánk,én sem mehettem hozzá szoval nagyon szar volt...

Aztán kicsivel később megengedték,hogy találkozzunk KÉT HETENTE EGYSZER!!! gondolhatod...

Azán valahogy belenyugodtak,és rájöttek,hogy nem tudnak semmit sem csinálni,meg nemtudnak eltiltani mert ugye egysuliba i jártuk... 5 évig voltunk együtt és vége lett ( HÁLISTENNEK)amit nem is bánok,mert most találtam meg életem szerelmét akit imádok szeretek és soha senkiért nem adnék oda!

Most leszünk 21-én 2 éve együtt együtt élünk,a megismerkedésünk után eltelt 3 hónap és már össze is költöztünk. Jó az eleje nem volt egy tündérmese,de mostmár minden oké! ( Hálistennek!)

Ezt csak arra fel írtam le neked,hogy nem szabad kétségbe esni,tudom,hogy most minden olyan szar,szomorú vagy utálsz mindenkit ez miatt,de nem tudhatod,hogy mikor jön az életedbe egy olyan fiú akit sokkal jobban szeretsz mint a jelenlegi párodat,és a szüleid is elfogadják! :)

( Bocsi a hosszú válaszért :D )

üdv, és fel a fejjel :)

2015. aug. 14. 14:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Hat igen :) de en ugy erzem meg tudom h en vele maradok mert szerttem meg becsul stb csak nem tudom mit csinalajak hid el en is fellek el szokni mert a kovezkezmenyeket ks kel neznem .... !!!
2015. aug. 14. 20:04
 9/11 Brigitta0821 válasza:

Teljesen megértelek!

Hidd el énis íy voltam,azt hittem,hogy az előző barátom az igazi,meg nem tudtam volna elképzelni nélküle az életem,amikor szakítottunk úgy aludtam el,hgy a fényképe ott volt mellettem,és azt vártam,hogy mikor keres meg...

Egy évig voltam egyedül,utána fölköltöztem Pestre,és megismerkedtem a mostani párommal.

Most tudom igazán,hogy mi az ,hogy tiszta szívből szeretni,és az előző kapcsolatomat hozzá sem tudom hasonlítani a mostanihoz! :)

Nemtudom,hoigy hány éves vagy,de szerintem elég fiatal vagy még,és hidd el,hogy nagyon sok minden van még előtted,tudom most még nagyon nehéz,de sajon ez a kőkemény valóság,amin mi egyszerű emberek nem tudunk változtatni. :/

2015. aug. 15. 09:14
 10/11 anonim ***** válasza:
A kislany tuti roma!!!! Legyen mar eszed!!! 16 eves vagy ez sajnos csak nalunk szokas! Hidd el ezen en is atmentem es csak vesztettem!!!! Egy roma srac soha nem fog megbecsulni teged! Mindig is csak egy rabszolga leszel higyj nekem!!!!
2015. aug. 17. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!