Szeretitek a Konyhafőnök című magyar főzős sorozatot? Ki szinpatikus a három "zsűri" közül? Fördős Zé a gasztroblogger, Vajda Pierre az ételkritikus vagy Bernáth József a séf?
Őszintén egyik sem. Talán Zé inkább szimpi mint a többiek:)
Az ételkritikus röhej.... valaki azért ételkritikus mert nem tud főzni. Ha tudna, séf lenne:) De ha nem tud, akkor ne kritizálja más kajáját.
József pedig szimplán bugris amikor kukázza a kaját. Ha elmondja a negatív vagy pozitív véleményét az rendben van, de ez a kidobja az étel egy részét, vagy az egészet a kukába, nagyon gáz, mintha meg akarná alázni a versenyzőket....
Nekem is Zé a legszimpatikusabb.. Ő valahogy megértőbb a versenyzőkkel
Viszont engem tökre felidegesít, mikor a séf kidobja a kukába az ételt.. Mintha ő lenne Gordon Ramsey..:)
Vajda Pierre meg olyan mintha ott se lenne..
Józsi nekem szimpi volt, de néha túlságosan merev. A kaja kidobása irritáló, ráadásul ha vki szerény körülmények közt él de szívesen nézi ezt a műsort nem lehet jó érzés látni ahogy kihajítanak olyan hozzávalókat amire neki nem is telne. Persze érthető, ez a műsor nem az átlagos ételekről szól és talán nem is az átlagembereknek, de akkor is...nem tudná legalább egy félreeső tányérba söpörni a szerinte felesleges részeket? Amiért még zavar ez a momentum az az, hogy ezzel mintha nem számolna a többi két kóstolóval, mintha fel sem merülne, hogy azok esetelg megkóstolnának pont azt a részt vagy hogy nekik talán pont bejönne az a dekoráció és így már módjuk sincs megkóstolni vagy hozzászólni, fura.
Eléggé kategorikus, olyan mintha az egész kóveráj az Ő konyhája lenne :)
De visszatérve az alapkérdésre csak az imeént leírtak nem Józsi a kedvencem hanem Zé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!