Szeretitek a Konyhafőnök című magyar főzős sorozatot? Ki szinpatikus a három "zsűri" közül? Fördős Zé a gasztroblogger, Vajda Pierre az ételkritikus vagy Bernáth József a séf?
Örülök,hogy Kálmán nyert.
Bár,őszintén megmondom,hogy nekem mindegy volt ki nyeri meg,csak ne a Rozina.
Nekem András volt szimpi,a maga kis nyugodtságával és szerénységével.
Nekem is András volt a befutó.
Valahogy Rozina egy kicsi nagyképűnek tűnt, nagyon elbízta magát.
Aranyos volt Kálmán, ahogy meghatódott...
Bernáth :)
Zé-n látszik ,hogy kifejezett celeb
Szeretem a Konyhafőnök sorozatot.Nem vagyok otthon a gasztronómiában,de ez valamiért megfogott,mert először nem is a zsűrit néztem(azt se tudtam mi,hol,merre van hirtelen),csak a rohangálás meg a sürgés-forgás tűnt fel.Aztán ott ragadtam a tv előtt.
Amúgy Vajda Pierre engem egy maffia főnökre emlékeztet,azzal a karcos,suttogó hangjával.Néha mond jókat,de ritka.
Fördős Zé egy érdekes arc,lazaság és bevállalósság van benne,nem is kicsi.Rengeteget beszél és vicces mikor beleszimatol a tányérba,de nekem semmi bajom vele.
Bernáth József a séf,....nos,először teljesen beparáztam tőle,mert pont úgy mutatta a kamera,hogy fagyosan nézett...mondom,ilyen ember nem létezik,de aztán ahogy egyre több megnyilvánulását láttam,kellemesen csalódtam.Korrekt,szakmájában nagyon jó ember.Szóval minden elismerésem az övé.
Józsi és Pierre már nincsenek benne. Helyettük Rozina van bent és Sárközi Ákos. Zé maradt legalább :)
Zé a legkomolyabb még mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!