Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szeretitek a Konyhafőnök című...

Szeretitek a Konyhafőnök című magyar főzős sorozatot? Ki szinpatikus a három "zsűri" közül? Fördős Zé a gasztroblogger, Vajda Pierre az ételkritikus vagy Bernáth József a séf?

Figyelt kérdés
2014. szept. 19. 19:21
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Na és ki örül annak, h
2014. okt. 4. 17:41
 22/31 A kérdező kommentje:
Szóval ki örül annak, hogy Kálmán nyerte meg? Nekem ő v
2014. okt. 4. 17:41
 23/31 anonim ***** válasza:

Örülök,hogy Kálmán nyert.

Bár,őszintén megmondom,hogy nekem mindegy volt ki nyeri meg,csak ne a Rozina.

Nekem András volt szimpi,a maga kis nyugodtságával és szerénységével.

2014. okt. 4. 18:59
 24/31 A kérdező kommentje:

Nekem is András volt a befutó.

Valahogy Rozina egy kicsi nagyképűnek tűnt, nagyon elbízta magát.

Aranyos volt Kálmán, ahogy meghatódott...

2014. okt. 5. 19:17
 25/31 Süle Dominik ***** válasza:
Zé q legkomolyabb
2014. okt. 9. 17:25
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Zé és a séf:) A Pierre-től meg mindig röhögőgörcsöt kapok, mert vagy kritizál, vagy mond az egész műsor alatt kb. 3 mondatot X"D nem is tudom am h mit keres ebben a műsorban :) xddd
2014. okt. 15. 20:07
 27/31 anonim ***** válasza:

Bernáth :)

Zé-n látszik ,hogy kifejezett celeb

2015. ápr. 25. 11:34
 28/31 SeriousGirl ***** válasza:

Szeretem a Konyhafőnök sorozatot.Nem vagyok otthon a gasztronómiában,de ez valamiért megfogott,mert először nem is a zsűrit néztem(azt se tudtam mi,hol,merre van hirtelen),csak a rohangálás meg a sürgés-forgás tűnt fel.Aztán ott ragadtam a tv előtt.

Amúgy Vajda Pierre engem egy maffia főnökre emlékeztet,azzal a karcos,suttogó hangjával.Néha mond jókat,de ritka.

Fördős Zé egy érdekes arc,lazaság és bevállalósság van benne,nem is kicsi.Rengeteget beszél és vicces mikor beleszimatol a tányérba,de nekem semmi bajom vele.

Bernáth József a séf,....nos,először teljesen beparáztam tőle,mert pont úgy mutatta a kamera,hogy fagyosan nézett...mondom,ilyen ember nem létezik,de aztán ahogy egyre több megnyilvánulását láttam,kellemesen csalódtam.Korrekt,szakmájában nagyon jó ember.Szóval minden elismerésem az övé.

2015. jún. 20. 15:40
 29/31 Süle Dominik ***** válasza:

Józsi és Pierre már nincsenek benne. Helyettük Rozina van bent és Sárközi Ákos. Zé maradt legalább :)

Zé a legkomolyabb még mindig

2016. szept. 29. 19:12
 30/31 annuka válasza:
Nem tudjátok hogy melyik volt az a rész ahol a séf beállt kuktának? (Azt hiszem hogy 2. Évad)
2016. nov. 7. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!