Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik olyan hogy nem találok...

Létezik olyan hogy nem találok olyan párt aki színpatikus lenne (mondjuk másnak se vagyok én de az más kérdés)?

Figyelt kérdés

Akárhányszor megismerkedek egy lánnyal, mindig ugyan az történik, ugye elkezdünk ismerkedni, egyre többet megtudni a másikról, jobban megismerjük egymást.

És eddig talán egyszer sem találtam olyan lányt, aki ne cigizne, inna. Ez a 2 dolog van amit utálok.

De ez persze nem minden, de most komolyan, ma már nincsenek érett, életképes nők tizenévesen ? Vagy én vagyok gáz hogy nem iszok, cigizek, járok drogpartikra meg mittomén'.

Velem van a baj ?

2015. febr. 12. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem bemesélted magadnak azt, hogy senkinek nem jössz be olyan szintre, hogy már másokban is csak a hibát látod.
2015. febr. 12. 22:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem hülyeség a gondolat, de nem beszéltem be magamnak hogy senkinek se jövök be :) Vannak akinek bejövök, csak ők is ilyenek. És én nem érezném jól magam egy ilyen barátnővel.
2015. febr. 12. 22:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért tartja többre magát valaki amiatt, mert ő nem iszik, nem dohányzik?
2015. febr. 12. 22:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Már nagyon szánalmas szerintem is, hogy a tinik körében ez hódlt. Mondjuk, én a fiúkban látom ugyan ezt. (Meg persze a lányok nagy reszében) Nem értem, mi a jó benne...
2015. febr. 12. 22:25
 5/10 A kérdező kommentje:
3. válaszoló szerinted miben ? Tizenévesen szerinted ez normális dolog ? Hát ezek szerint úgy gondolod. Szerintem viszont undorító.
2015. febr. 12. 22:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért adsz a számba olyat, amit nem mondtam? Írtam én olyat, hogy ez normális? De ha Te csak ennyiben különbözöl, az régen rossz.
2015. febr. 12. 22:34
 7/10 anonim ***** válasza:

3: Mindenki tisztában van vele, hogy a dohányzás által kiváltott betegségek állnak a fő halálokok listájának élén. Hihetetlen mód tud károsítani. És innentől, ki az az idióta, aki rászokik? (Mondom, hogy a szüleim láncdohányosok, de ezzel őket is minősítem) Annyi stressz éri az embert és a legtöbb dohányos erre hivatkozik. De még is, sok ember cigi nélkul is kibír rosszabbakat.

Az itallal meg nincs bajom, amíg kultúráltan fogyasztják. De alkoholisták közt felnőve pláne undorítónak tartok egy teljesen beb__ott embert. Ha a barátom így jönne haza, komolyan leütném. Nem értem, mi haszna, pláne hogy az agyadat is megterheli. Inni, becsiccsenteni oké, de többet nem kérek.

2015. febr. 12. 22:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Mint írtad, mindenki tisztában van vele, ahogy én is. Kérdező, rossz helyen keresel. Nem minden nő iszik és dohányzik.
2015. febr. 12. 22:57
 9/10 anonim válasza:

Biztos,hogy van érett tizenéves is,csak általában ők háttérben vannak,visszahúzódóak. Őket ritkán veszik észre a fiúk.

Én sem cigiztem és nem is ittam,nem is drogoztam tizenévesen sem és most sem. Ki voltam közösítve az osztályból is már 15évesen is,mert még szűz voltam.

Ma sajnos ilyen világot élünk. Ha nem szereted az ilyeneket,akkor kerüld. Biztos találsz majd egy normálisat is.

Nem veled van a baj! Mindenki más!

25/L

2015. febr. 13. 11:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2015. febr. 13. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!