Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzhetném meg a...

Hogyan győzhetném meg a lányomat, hogy kapjak legalább egy unokát?

Figyelt kérdés

Özvegy vagyok és a lányom egyke gyerek. Sajnos nagyon megromlott a kapcsolatom vele az utóbbi években. Úgy kezdődött, hogy megkérdeztem tőle, hogy mikorra várhatok tőle unokát, hisz akkor már két éve együtt élt az élettársával. Ekkor jelentette be nekem, hogy ő ugyan soha nem lesz anya. Én próbáltam neki elmagyarázni, hogy nem siettetni akartam, nem azért mondtam, meg hogy ez csak ideiglenes érzés, majd úgyis meg fogja magát gondolni, majd üt a biológiai óra és mást sem akar majd. Ezen aztán nagyon kiakadt, filozofikus fogalmakat kezdett el sorolni, és még engem is nagyon csúnyán lehordott, olyanokat mondott, hogy gonosz az, aki anya, hogy milyen rossz az élet, nem szabad a gyerekekre erőltetni azt. Nem értettem miért hordott össze annyi sok sületlenséget, valamiért nem hálás az életéért, és nem látja, hogy az élet és a születés mekkora csoda. Nem tudom, mit rontottam el, hogy ilyen szörnyűségesen sötét képe van a világról és az életről. Amikor eszembe jut, hogy ezeket lehet neadjisten komolyan gondolta, teljesen megszédülök, az élettől is elmegy a kedvem, tudván hogy az egyetlen gyerekem keszül megfosztani magát a teljes élettől, és hogy nem lesz kisunokám.

Mi lehet a probléma? Nem boldog a párjával? Fél a szüléstől? Karriert akar, csak nem meri elmondani?

Én segítenék mindenben, de ettől a hálátlanságtól megáll az eszem. Az után, hogy tiszgességesen felneveltem, egyetlen unokát sem kaphatok?

2020. júl. 12. 17:27
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
4%

Láthatod, kérdező,hogy milyen sikeres a liberális agymosás a következő generációban, legalábbis, a gyk-n válaszolók népességében.

Ez van, elkönyvelheted, hogy hiába éltél, nem folytatódik az életed az utódaidban. Talán jobb is, ha tényleg ilyeneket mantrázott a lányod.

Ezek után még ha lenne is végül unokád, akkor sem számíthatsz semmi normális magatartásra.

Olvasd el a gyereknevelés témában kérdezetteknél a válaszokat. Már ha nem oda is a bőszanettes csapatot rendelték ki.

Nincs mit tenni, silányra sikerült a lányod, kár volt bele a törődés.

Ha ismersz rendes fiatalokat, örökbe fogadhatod őket. Vannak fiatal családok, ahol már meghaltak a nagyszülők, és biztos szívesen befogadnának nagymamának.

Ha pedig -akármilyen okból- úgy látod, hogy a saját gyermeked gyökeresen ellentétesen él a saját értékeiddel szemben, írj végrendeletet is, de jogásszal.

2020. aug. 10. 06:00
 42/51 anonim ***** válasza:
93%
#41 Itt max. te sikerültél "silányra", de te nagyon.
2020. aug. 10. 07:33
 43/51 anonim ***** válasza:
87%
Miért nem fialtál te több kölyköt? Fialós kocának nézed a lányod, aki majd szül neked helyetted? Mi a francot képzelsz magadról? Ha ilyen anyám lenne, már az egyszem lánya után sírna, nem az unoka után, mert még a kapcsolatot is megszakítanám vele.
2020. aug. 11. 00:39
 44/51 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező visszavonult.
2020. nov. 25. 00:58
 45/51 anonim ***** válasza:
94%

remélem csak egy troll---

Mi lehet a probléma? Nem boldog a párjával? Fél a szüléstől? Karriert akar, csak nem meri elmondani?

nem csak egy gyerektől lesz boldog valaki...

Én segítenék mindenben, de ettől a hálátlanságtól megáll az eszem. Az után, hogy tiszgességesen felneveltem, egyetlen unokát sem kaphatok?

a lányod akiről beszélsz nem a babamachinád.nem neked csinál gyereket hanem magának és a férjnek de csak akkor haúgy éreznke.

istenem hányingerem van ettől a mentalitástól most hogy írok ezért nem is folytatom...

szüljél magadnak csaje ne a lányodat használsz unoka gépnek...

nem várhatod el tőle hogy gyereke legyen

mi van ha meddő? akkor sirhatsz ezerrel

remélem cska egy troll de sjanos léteznek ilyne szenny anyukák akik nem lányként nézik a lányukat hanem babagyártó gépnek és még azért hogy felnevelted még nem ad okot arra hogy ő is neveljen fel egyet...nem birtoklod a testés, a méhét....istenem

undormáncs anyuka vagy te tényleg ponzothattok.

de nekem ez már hányigert keltő mentalitás.

ez a lányod...

2021. febr. 13. 21:41
 46/51 anonim ***** válasza:
96%
Magának szüli. Nem neked. Ha nem akar gyereket, akkor nem akar. Ő élete.
2021. jún. 16. 17:12
 47/51 anonim ***** válasza:
91%

Undorító, beteg agyú korcs vagy kérdező!

Bár én remélem, hogy csak egy troll!

2021. jún. 16. 17:20
 48/51 anonim ***** válasza:
22%

47

Nem troll.

A troll válaszolna. Gerjesztené a feszültséget.

Egyébként nem tudom miért tőlünk kérdezi, hogy győzze meg a lányát?

Mi nem ismerjük.

De akik elítélik a kérdezőt hogy milyen jogon követel unokát a lányáról azok idegen emberként milyen jogon szólnak bele / szólnának bele egy család életébe.

Ha neki nincs joga a lányától valamit kérni, akkor egy idegen embernek/embereknek még annyira sincs joga egy anyának megmondani, vagy ítélkezni róla mit kérhet a lányáról. Ez az ő életük ezt nekik kell élni nem nekünk. Azt hogy a lány mit szól az anyához azt meg neki mint szülő kell le reagálni. A kérdésre nem válaszoltak, de ítéletet hoztatok egy számotokra idegen emberről, egy ismeretlen családról egy olyan ügyben ami a család leg belső ügye. Magyarul meg mondva még a törvény se mer bele szólni. De ti igen.

Nem érzitek kicsit áll szentnek? Áll liberálisnak?

2021. jún. 23. 19:51
 49/51 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk lehet nem kéne egy anonim oldalra többszáz ember elé kiteregetni a szennyest és akkor nem kapna ítélkezést. De ha egyszer kiírta és választ vár, akkor fogadja el, hogy a többségnek igen is nem veszi be a gyomra az ilyen “anyákat”, akik a saját lányukat vegzálják és minősítik, amiért az nem az általuk megálmodott életet tervezi élni és nem “ajándékozza” meg őt unokaval. Normális ember, szülő, anya nem áll neki ilyen álságos, szánalmas dumával (a szülés egy csoda, nem tudod mitől fosztod meg magad, majd úgyis akarni fogsz blablabla) győzködni a gyerekét olyasvalamiről, amit ő szemmel láthatóan a háta közepére sem kíván! Ha a gyerekem azt mondja nem akar saját gyereket, akkor a minimum, hogy ezt tiszteletben tartom, nem pedig neki állok győzködni, hogy de-de szüljél, mert az az élet értelme!🤦🏻‍♀️
2021. jún. 29. 12:21
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

itt az előzmény :D

ezek vagy összejátszanak vagy egy szép kamu történet anya lánya részéről vagy valaki nagyon uncsizik XD

2021. júl. 18. 13:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!