Hogy győzhetném meg Anyukám?
(gondolom kamasz vagy)
Szeretnél kicsit nagyobb távolságot tartani (simán hivatkozhatsz a kamaszkorra, ez ilyenkor természetes); úgy érzed, azzal, hogy tárva-nyitva az ajtó, amin bárki bármikor bejöhet, ellehetetleníti az egyedüllétet, elzárkózást; szükséged van magánszférára, "én-időre", amikor teljesen egyedül lehetsz, és a nyitott ajtó azt a hatást kelti, mintha a nappaliban lennél. Beszéld meg vele, hogy kopogjon, mielőtt bejön, mert neked is van magánéleted. Estére meg mondd azt, hogy ez biztonságérzetet kelt.
Gondolom be van szrva, hogy majd recskazni fog a gyerek.
Lehet ha rajtakapna meggoondolna.
22:57-es: Lány vagyok és szerintem is ettől fél.
22:12-es: Nem szokott megbüntetni érte, csak ordibál érte és napokig kérdezgeti, hogy mit csináltam az idő alatt, míg ő nem vette észre és be volt csukva az ajtó.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Kerdezget mit csinaltal? Jezusom de nem normalis....
Mond meg neki hogy az a normalis hogy neha be van csukva az ajto es errol menjen csak szepen valakivel elbeszelgetni mert nincs rendben az amit o csinal , van “magan” elete mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!