Anyukám azt hiszi, hogy depressziós vagyok. Hogy győzhetném meg arról, hogy nem vagyok az?
*többiek
Sajnálom,ha kicsit érthetetlenül fogalmaztam,de nagyon felhúzott a dolog. Ha ez számít,nyáron töltöm a 13-at.
A depresszió egy olyan betegség, amit csak az érez igazán, aki átéli. Külső jelei sokszor nincsenek is. Tehát az, hogy ő megállapítja rólad, hogy te az vagy (nem említetted, hogy pszcihológus lenne) butaság. Nyilván, aggódik érted, de bíznia kell benned. Az meg, ha ezt nem teszed, nem a te hibád. Amit utoljára írtál az iselszomorító. De ne okold nagyon, a jelenlegi helyzetben csak aggódik (az már más kérdés, hogy kiért) de jó szándék vezérli.
Engedd, hogy elvigyen orvoshoz, ő majd megmondja neki, hogy nem vagy az. De mondd, hogy azért engeded, hogy megnyugodjon. És ha ez kell neki, mesélj a suliról. Én se érzem azt, hogy bármi érdekes történt volna egy adott nap, de apukám szinte szívja magába, amikor a matekórai feleletemről avyg az ebédről mesélek neki, így szívesen teszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!