Milyen egy depressziós kamasz? Aki nem csak 'divatból' csinálja, hanem tényleg gondok vannak benne rendesen? Létezik ilyen kamaszkorban?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 5. 14:06
1/5 anonim válasza:
Szerintem a többség nem divatból csinálja. (amúgy hogy kell divatból depressziósnak lenni??)
A legtöbb kamasznak van valami baja: úgy érzi kilóg a többiek közül, vagy nincsenek barátai, nincs pasija/csaja, úgy érzi nem fogadják el, nem jön ki a szüleivel, magányosnak érzi magát, keresi az élet értelmét stb.
Aki igazán depressziós, tehát beteg, annak meg vannak a maga tünetei, olvass utána!
2/5 anonim válasza:
"divatból" -.-"
senki nem divatból depressziós.
3/5 anonim válasza:
Persze hogy létezik. Bárki lehet depressziós, kortól függetlenül. Nem tudom milyen az, ha valaki divatból csinálja, de szerintem ott is gondok vannak. Normális ember nem áll neki divatból depressziózni.
4/5 anonim válasza:
Létezik. 11 éves korom óta van major depresszióm, most vagyok 19, úgyhogy elég sokat tudnék mesélni. Mire vagy kíváncsi konkrétan? Kialakulás, tünetek, személyiség, vagy valami más? Mesélek szívesen. :)
5/5 anonim válasza:
Elég érdekes fogalom a depresszió. Hajlamosak olyan esetekben használni amikor valakinek rossz kedve van. De ha valakinek okkal van, akkor az meg nem betegség ahogy sokan állítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!