Hogyan győzhetném meg őket?
15 éves vagyok és szeretnék átmenni egy barátomhoz,de szüleim nem engedik.Nincs nagyon messze és kijönne elém.Biciklivel meg busszal tudnék menni(sőt még gyalog is,bár úgy hosszabb lenne).
Legjobb barátnőm,de nekik nem szimpatikus,pedig még nem is beszéltek vele.
Ő az egyetlen normális barátom.A többi lány messze lakik és velük nem jövök ki annyira jól(teljesen más az érdeklődési körünk).
Nem értem,hogy miért nem mehetek.Nem szoktam eljárni otthonról és jó tanuló vagyok.Egész nap itthon unatkozom,mert tesóm elutazott+már nem tudok mit csinálni.Animét nézek,játszok,rajzolok,zenét hallgatok,játszom a kutyámmal,tornázok...elég unalmas egész héten ezt csinálni.
Csak pár óráról lenne szó !
Hogyan győzhetném meg őket ?Ha a szüleim lennétek elengednétek ?Ha nem akkor miért nem ?Szeretném megérteni,mert nem adnak rendes indokot,hogy miért nem mehetek.
Együtt mentünk volna sportolni is,de anya mondta,hogy inkább mással menjek,utána meg hogy mehetek,mert igazából nem beszélgetnénk sport közben O.o
Apa meg,hogy majd találok más barátokat és akkor mehetek.
Nem tudom megérteni,hogy miért nem szimpatikus nekik.Nem beszéltek még vele,kb.kétszer látták(jó perszer,most nyárra lenyíratta oldalt a haját,de csak egy kicsit + már előtte sem tetszett nekik)
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!