Hogy győzhetném meg őket?
16 eves vagyok nyelvi elokeszitobe jarok. Most vagyok masodikas , de nem szeretem az iskolat, tul gyengenek erzem es az osztalyom sem valami jo. Szeptembertol mindenkeppen masik suliba megyek a kerdes csak az, hogy hova. Gyor mellett lakunk, most gyorben jarok iskolaba, de egyik sem vonzz annyira, h ott tanuljak 3 evet, viszont Pesten talaltam egy iskolat, szamomra ez az 'alomiskola' sok nyelvtanulas, jo gimi, cserediakprogramok, utazasi lehetosegek. Tenyleg szeretnek oda jarni, szerintem 4.8as atlaggal es kozepfoku nyelvvizsgaval tuti felvesznek, csak a szuleim nem nagyon lelkesednek az otletert. Mit csinaljak, hogy megengedjek?
U.i. talaltam az iskolatol 5 percre egy koleszt is.
A legnagyobb kérdés, hogy miért is nem akarják. Ha anyagi okokból azzal nem nagyon tudsz mit kezdeni, maximum vállalhatsz nyári munkát amiből finanszírozod a koleszt.
Ha viszont féltenek, az egy másik kérdés. Ilyenkor a legjobb beszélni a szülőkkel, elmondani hogy ha kell akkor naponta bejelentkezel, hétvégenként hazamész stb. így remélhetőleg elengednek.
Nézd, mondd el ezt így nekik, ahogy ide leírtad.
De mivel még nem vagy 18, ezért az ő döntésük, hogy megengedik-e, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!