Születésnapom volt és megkaptáűk a piát. Szerintetek mit tegyek? Hogy csinálhatnék valami jót, vagy hogy győzhetném meg őket hogy nem volt pia. De azt megmondtam hogy a sör volt. Szall lécci írjtatok vmit. Mit csináljak?
1 első körben tanulj meg helyesen írni
2 ne igyál! sört sem!
3 seggeljél otthon büntetésben 1 hónapig és örülj neki, hogy ennyivel megúsztad
Engem is eltiltottak egy időben egy barátnőmtől. Igazából ahelyett, hogy tőlünk kérnél tanácsot, gondold át, hogy vajon miért is tiltottak el? 14 éves vagy az Isten szerelmére, tényleg nem kéne innod, és a szüleid most csak annyit láttak, hogy ezek az emberek belevisznek a rosszba.
Ha meg mindenáron barátkozni akarsz velük, magyarázd el nekik, hogy te pia nélkül is érdekes ember vagy, nem kell neked ahhoz seggrészegre innod magad minden bulin :)
Én nem ittam sokat. DE szülőknek elég ezt elmagyarázni. És májammal is volt baj szal ezér félek az alkoholtol. meg is bántam h hallgattam rájuk...
EZT ISTEN IS ÍGY AKARTA H LÁSSÁK MEG...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!