16 éves vagyok. Hordhatok magassarkút? A szüleim még minimálisan magasat se engednek meg ( 4 cm). Hogy győzhetném meg őket? Linkelnétek olyan magassarkúkat amiket ennyi idősen hordhatok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 15:42
1/3 anonim válasza:
Szerintem valami éktalpút már simán hordhatsz. például ilyesmit: [link]
Most nem pont a kinézetre gondolok, hanem a sarokmagasságra.
Amúgy pont ma olvastam egy kérdést, bár ott a kiscsaj 13 éves, olvasd el, van ott jó válasz arra, hogy miért nem jó a magassarkú. http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Mondjuk, 16 évesen szerintem már meg lehetne engedni egy 4-5 centiset, nem értem miért nem engedik a szüleid.
2/3 anonim válasza:
A szüleidet valószínűleg jobban érdekli az egészséged mint téged. Ezért nem engedik.
3/3 anonim válasza:
Mondd azt hogyha magassarkút hordasz jobb lesz a tartásod. Legalábbis nekem így van, ha magassarkú van rajtam egyből kihúzom magam, pedig alapból nagyon görbén járok. Kár, hogy nem tudok bennük menni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!