Miért jutnak eszembe ilyen beteg gondolatok, és hogyan győzhetném le őket?
Figyelt kérdés
Van, hogy elképzelem, ahogy valamelyik látásbeli ismerősömet vagy iskolatársamat valakik éppen megverik, vagy más módon bántják, és hogy ő közben mit csinálna. Belegondolok, elképzelem a dolgot.
Ezeket nagyon beteg gondolatoknak tartom, ők is annak tartanák, ha tudnák miket képzelek el róluk.
Persze ezek csak gondolatok, én nem verek meg senkit, nem is fogok, nem akarok én bajba kerülni, meg aztán megvernék valakit utána azok szépen rámküldenének egy egész bandát az egy ellen, szóval a következményekre is gondolok.
De mindezt félre téve, miért jutnak eszembe ilyen gondolatok? És hogyan szüntessem meg őket? 17/F
2014. jan. 30. 22:29
1/4 A kérdező kommentje:
Mindezek mellett én a békét szeretem, nem az agresszív dolgokat, de ezek mégis valamiért eszembe jutnak olykor, és nagyon zavar.
2014. jan. 30. 22:35
3/4 anonim válasza:
Elfojtott agresszió? Feszültség? Elsőre ezek jutnak eszembe...
4/4 anonim válasza:
Pont azért jut eszedbe, mert zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!