Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogszerű az hogy a feleségeim...

Jogszerű az hogy a feleségeim szülei elviszik a kisfiamat több napra,és csak a feleségem egyezik bele?

Figyelt kérdés
Az anyja elég rondán viselkedett velem pedig egy rossz szót se szóltam rá,így semmi kedvem hozzájuk menni egy légtérben lenni velük a feleségem persze semmit se törődik evvel,most is pénteken dután elviszik a gyereket,aztán csak kedd dután hozzák haza,feleségem szerint is sok az a három-négy nap,mit tudok tenni forduljak ügyvédhez,szerezzek ügyvédi papírt hogy én nem mentem.bele annyi napot ott legyen és hozzam haza a gyereket vagy mit tegyek?Tudom a nagyszülőknek is kell látniuk a gyereket de akkor mért nem jönnek el mondjuk hetente látogatni ahelyett hogy ennyi nap egybe?

2020. júl. 3. 06:24
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
30%
Ez valami kispapa paródia akart lenni./?/!
2020. júl. 3. 18:32
 42/45 A kérdező kommentje:
Nincs ott semmi paródia,sajnos ilyen az életem olyan lehet len helyzetekbe kerülök amiket mások el sem hisznek,ha az életemről írnék egy regényt tuti bestseller lenne😁😂
2020. júl. 3. 22:01
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tűrjétek hogy mas dirigál a ti életetekbe..ha ennyi eszetek van.
2020. júl. 5. 19:32
 44/45 anonim ***** válasza:
23%
Az elég meglepő, hogy egy férfi így ragaszkodik a négy hónapos gyerekéhez. Ilyen rövid idő alatt sokaknál még a kötődés sem alakul ki.
2020. júl. 5. 19:38
 45/45 A kérdező kommentje:
A fiam naná hogy szeretem,és olyan kis aranyos főleg ha mosolyog,bárkit levesz a lábáról:)
2020. júl. 23. 06:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!