Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogszerű az hogy a feleségeim...

Jogszerű az hogy a feleségeim szülei elviszik a kisfiamat több napra,és csak a feleségem egyezik bele?

Figyelt kérdés
Az anyja elég rondán viselkedett velem pedig egy rossz szót se szóltam rá,így semmi kedvem hozzájuk menni egy légtérben lenni velük a feleségem persze semmit se törődik evvel,most is pénteken dután elviszik a gyereket,aztán csak kedd dután hozzák haza,feleségem szerint is sok az a három-négy nap,mit tudok tenni forduljak ügyvédhez,szerezzek ügyvédi papírt hogy én nem mentem.bele annyi napot ott legyen és hozzam haza a gyereket vagy mit tegyek?Tudom a nagyszülőknek is kell látniuk a gyereket de akkor mért nem jönnek el mondjuk hetente látogatni ahelyett hogy ennyi nap egybe?

2020. júl. 3. 06:24
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
81%
Még valami, valószínű azért emlegeti az ügyvédet a kérdező, mert a probléma mélyebb es nem ez az egy dolog borítja ki, igy persze túlzásba viszi.mert besokallt. Gyakorlatilag gyerek vállalt gyereket. A felnőttség ott kezdődik hogy önálló döntéseket hoz, önálló akarata van. Nem pedig dirigalnak hogy ott vagyunk erted es kesz.Mindegy hany eves valaki.
2020. júl. 3. 08:08
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Hát en inkább a tudatlanabb kategóriába sorolnám a fogalmazasa alapjan mint kamuba, de persze nem tudhatjuk.
2020. júl. 3. 08:09
 23/45 anonim ***** válasza:
25%
Az tudatlan kategória hogy egyszer a gyereket viszik, egyszer meg az asszonyt is? Elsőre nem tűnt fel neki hogy a nő is megy?
2020. júl. 3. 08:11
 24/45 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egyik szereplő se lehet egy eszleny, van egy tippem milyen közegbeliek lehetnek. De mindegy is. Ha a férj ugrana a szülei szavára mar le lenne oltva hogy mama pici fia. Azért normál esetben nem fordulna ügyvédhez az ember , a nagyszülők ellen. Innen gondolom hogy nagyobb a sz.r mint amit leírt.
2020. júl. 3. 08:18
 25/45 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, a gyereked 4 hónapos, tehát a feleséged nemrég szült. Arra nem gondolsz, hogy a nejed szívesen megy a szüleihez kikapcsolódni, feltöltekezni, ahol segítséget is kap a baba körül?

Lehet, hogy ez a 4 nap lesz a "nyaralása". Ne irigyeld tőle!

2020. júl. 3. 08:33
 26/45 anonim ***** válasza:
91%
Ezt a kérdést fizikai fájdalom volt végigolvasni.
2020. júl. 3. 09:05
 27/45 anonim ***** válasza:
80%

Jogszerű az hogy a feleségeim szülei .....

Feleségeim? :D

2020. júl. 3. 09:11
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
A probléma közted és a feleséged között van, nem máshol. És igen, a szülői beleegyezést adhatja akár csak az egyik szülő is (iskolában is számtalan példát látunk erre).
2020. júl. 3. 09:13
 29/45 anonim ***** válasza:
31%
Atyám. A feleséged sem akar ott lenni ennyit, meg kell mondani kerek perec, hogy vasárnap hazajönnek.
2020. júl. 3. 09:16
 30/45 A kérdező kommentje:
Nincs semmi irigykedés,meg nem hülye egyikőnk se,persze az ügyvéd az túlzás volt,felindultságomban írtam nem tennék olyat akkor tényleg elég nagy botrány lenne,meg a feseégem is had lássa a szüleit persze,csak az nem úgy működik ahogy anyósom mondja,ha nem beszéljük meg rendesen mennyit vannak ott,ahelyett hogy kijelenti önhatalmulag,ekkor visszük ekkor hozzuk őket,szegény feleségem mondta neki hogy velem megbeszéli erre az anyós hogy mért engedélyt kell kérned egyből leoltotta,mondta neki nem csak megbeszéli a férjével,volt olyan is hogy beleszóltak hogyan kell az esküvőt rendezni,de mi máshogy szerettük volna aztán telefonon üzengettek a feleségemmel mi hogy legyen,ő meg továbbította nekem, később,de a lényeg az lenne hogy szóljanak időbe mikor szeretnék látni az unokát több napra,mert kevés lenne nekik pár óra hetente beszéljük meg rendesen ennyi,a szétválasztásra meg semmi esélYük jól megvagyunk a feleségemmel és mellettem áll megérti az érveimet,tudjuk kezelni a helyzetet,meg én ua csak akkor szólok valamiért ha nem igazságos ennyi,szép napot mindenkinek,és köszönöm a válaszokat!!😁
2020. júl. 3. 09:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!