Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogszerű az hogy a feleségeim...

Jogszerű az hogy a feleségeim szülei elviszik a kisfiamat több napra,és csak a feleségem egyezik bele?

Figyelt kérdés
Az anyja elég rondán viselkedett velem pedig egy rossz szót se szóltam rá,így semmi kedvem hozzájuk menni egy légtérben lenni velük a feleségem persze semmit se törődik evvel,most is pénteken dután elviszik a gyereket,aztán csak kedd dután hozzák haza,feleségem szerint is sok az a három-négy nap,mit tudok tenni forduljak ügyvédhez,szerezzek ügyvédi papírt hogy én nem mentem.bele annyi napot ott legyen és hozzam haza a gyereket vagy mit tegyek?Tudom a nagyszülőknek is kell látniuk a gyereket de akkor mért nem jönnek el mondjuk hetente látogatni ahelyett hogy ennyi nap egybe?

2020. júl. 3. 06:24
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
44%
Mivel a gyerek a szülő felelőssége, így ha nem engeded, akkor nem vihetik el úgy, hogy nincs ott egyetlen szülője sem a gyereknek. Vagy beszéld rá a feleséged, hogy legyen ő is ott, menjen velük, vagy ne engedd el a gyereket.
2020. júl. 3. 06:31
 2/45 anonim ***** válasza:
83%
De azért ha normálisak a nagyszülők, tudnak vigyázni az unokára, elengedhetnéd. Gondolj a jövőre is, egy évben van vagy 4-5 hét szabadság, mások örülnének, ha a gyerek nyári felügyelete meg lenne oldva. sokan alig tudják elintézni, hogy a gyerekre valaki vigyázzon iskolaszünetek alatt.
2020. júl. 3. 06:33
 3/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha a feleseged szerint is sok, akkor miért nem hozza haza őket előbb?
2020. júl. 3. 06:36
 4/45 anonim ***** válasza:
84%

De most mi a gond? Neked nem kell egy légtérben lenni anyósékkal, a gyerekhez meg nekik is van joguk. A legjobb megoldás, ha elviszik, kb találkoznod se kell.

Egyébként a feleségeddel egyformán vannak szülői felügyeleti jogaitok, ha ő beleegyezett, hogy elvigyék, akkor neked már nem kell külön. Csak a nagy horderejü dolgokban kell mindkét szülő jóváhagyása.

2020. júl. 3. 06:39
 5/45 anonim ***** válasza:
24%
Figyelj, a feleséged elengedi a gyereket, te nem. Dobjatok fel egy pénzérmét, döntsön a szerencse, hogy mehet-e a kölök vagy sem. A feleségednek tiszteletben kell tartania a te véleményed, csak mert ő elengedte, nem azt jelenti, hogy az ő akaratának kell érvényesülnie. De a tiédnek sem feltételen. Döntsétek el pénzfeldobással.
2020. júl. 3. 06:56
 6/45 anonim ***** válasza:
88%
Még jó hogy normális családban beszélgetnek, és nem hiszti meg sértettség alapján tiltanak vagy engednek meg a gyereknek valamit... A gyereked nem eszköz amivel anyósékat büntetheted.
2020. júl. 3. 07:00
 7/45 anonim ***** válasza:
81%
De most attól, hogy te behisztiztél a gyereked miért nem mehet a nagyszüleihez? Gondolom ő szeret ott lenni, ők meg szívesen vigyáznak rá. Örülj neki, hogy van egy kis szabadidőd, amikor foglalkozhatsz magaddal vagy a feleségeddel tölthetsz egy kis időt.
2020. júl. 3. 07:06
 8/45 anonim ***** válasza:
5%

Nem mert mind a ketten engednetek kell, ahhoz, hogy elvihessék.

Dolgozik a nejed, vagy beteg a gyerek, hogy ilyen sokat engedtek?

2020. júl. 3. 07:16
 9/45 anonim ***** válasza:
95%

Jó a gyereknek a nagyszülőkkel? Szeret odamenni? Nem károsak a testi-lelki fejlődésére?

Akkor ez a döntő, nem pedig az egymás elleni játszmáitok.

2020. júl. 3. 07:32
 10/45 A kérdező kommentje:
Együtt vagyunk a feleségemmel és ő is megy velük és persze látni kell az unokát,nézzék is meg foglakozzanak vele.a nagyszülők,de péntektől keddig az kicsit sok vasárnap este is haza lehetne hozni a gyereket,még nagyon pici négy hónapos csak, sok nekem ez a négy nap nélküle,persze tudom jönnek majd a válaszok akkor menj el érte,aztán mi lenne ott,veszekedjen az ember,balhét csináljak hogy márpedig az én fiam is hazaviszem az hülyeség lenne,csak az zavar hogy szólnak a feleségemnek hogy készülődjön mert elviszik magukhoz a gyerekkel együtt ennyi és ennyi napra és nekünk beleszólásunk sincs hány napig legyen ott a gyerekkel,mert erős akaratúak a szülei,azt szeretik ha úgy vannak a dolgok ahogy ők akarják és veszekedni se akarna a feleségem velük emiatt,én meg családi botrányt csináljak? Nem egyszerű helyzet az biztos náluk lenni,meg hozzájuk elmenni meg felesleges veszekedne az ember nincs értelme de legalább meg kellene velünk is beszélni normálisan nem úgy hogy jövünk és viszünk ennyi!!!
2020. júl. 3. 07:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!