Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan, akit nevelés...

Van itt olyan, akit nevelés céljàból korbàccsal vertek a szülei?

Figyelt kérdés
2020. jún. 29. 22:23
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:

A 16 írta, hogy sàntít Neki a sztori...Nem teszek amúgy sehogy...

Nem hiszem, hogy bàntottak màsokat...

Tippelni se tudok, hogy honnan szerezték be, és, hogy miért. Próbàlok vissza emlékezni de nincs róla emlékem.

2020. jún. 30. 13:44
 22/61 anonim ***** válasza:
0%

Az, hogy sántít a sztori azt jelenti, hogy nem áll össze a kép, érthetetlen, abszurd. Nem feltétlen jelenti, hogy nem mondasz igazat. Te mégis rögtön így értelmezted.

És még mindig nem tudjuk, hogy most mi a helyzet a szüleiddel.

2020. jún. 30. 15:21
 23/61 A kérdező kommentje:
Semmi. Élik az életüket. Nem tartom velük a kapcsolatot.
2020. jún. 30. 16:06
 24/61 anonim ***** válasza:
100%

Nevelőszülők voltak, ha jól értem, mert nevelőanyát írtál. Jól értem?

Amúgy semmiféleképpen nem normális a gyerek verése semmivel.

2020. jún. 30. 18:24
 25/61 A kérdező kommentje:
Apàm édesapàm, és nevelő anyàm. Az édesanyàm lelépett kiskoromba.
2020. jún. 30. 19:51
 26/61 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon beteg. Nekünk is odacsaptak néha, kézzel vagy fakanállal, ha túlléptük a határt (akkoriban ez nem volt olyan nagy szám mint ma), de korbácsról még csak nem is hallottam. Nem is volt otthon ilyesmi se nálunk se osztálytársaknál. Ha valaki ilyen eszközt tart otthon az már eleve beteg, ezt ugyanis csak verésre lehet használni. Írtad, ohgy nem -e miatt vették. Akkor mégis mire? Egymást is verték vagy mi? Mert a story nekem olyan, mint ha két beteg szadista szórakozott volna egymással meg időnként a gyerekekkel is.
2020. jún. 30. 22:50
 27/61 A kérdező kommentje:
Szerintem egymàst nem verték. Az csak feltűnt volna nekem is. De ilyesmire nem emlékszem.
2020. jún. 30. 23:05
 28/61 anonim ***** válasza:
100%

fuh...Hát nem akarok durva kombinációkat összehordani, de ők hogy lettek a nevelőszüleid? Az édesszüleidhez, rokonokhoz volt valami közük, vagy intézetből kerültél hozzájuk? Mert pl. arra már nem egyszer volt példa, hogy beteg szadista emberek, akik jól tudták álcázni a betegségüket, direkt jelentkeztek nevelőszülőnek, hogy a gyerekeken élhessék a ki a vágyaikat.

Itt nem "csak" bántalmazásról van szó, hanem ez tényleg olyan, mint akik direkt készültek erre, és perverzióból csinálták.

2020. jún. 30. 23:59
 29/61 A kérdező kommentje:
Apàm édes apàm volt. Édes anyàm lelépett mikor kicsi voltam. Apàm talàlt magának egy új nőt,aki nevelő anyàm lett. Apàm nem sokat volt otthon egyébként, így 95 százalékban apám új nője nevelt óvodàs koromtól.
2020. júl. 1. 08:41
 30/61 anonim ***** válasza:
91%
Akkor csak a nevelőanyád vert? Vagy az édesapád is?
2020. júl. 1. 09:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!