Miért viselkedik így az apukám?
Nos, azzal kezdeném, hogy édesapám erősen hívő, mert szerintem nagyon fontos lesz a továbbiakban. Idegenekkel, ismerősökkel példaértékűen viselkedik, mondhatni elég nagy "szentnek" mutatja magát, viszont én egyáltalán nem gondolom példaértékű embernek. Félreértés ne essék, az esetek többségében jól viselkedik és rendes embernek nevelt engem és a testvéremet is.
Ennek ellenére úgy érzem, hogy nem annyira családos ember, sőt, számára bármi jobb időtöltés a családjánál. Ha elmegyünk kirándulni, mindig nyavajog és nem élvez semmit. Ha tehetné, akkor ülne a szobában és tévézne egész nap. Nagyon ritkán ebédel velünk, mindig azt mondja, hogy nem éhes, majd amikor befejeztük, bemegy a konyhába és eszik egyedül.. Egyszer amikor anyum komolyabb beteg volt, akkor is inkább másnak dolgozott, másnak segített és este jött haza, minthogy anyummal üljön - ebből persze nagy vita lett. Rengetegszer mondja, hogy szeret minket, de néha úgy érzem, hogy alig törődik velünk. Ha munkából rossz kedvvel jön haza, mindig rajtunk vezeti le a feszültséget és nagyon sokszor goromba. Szerencsére én nem veszem magamra, anyumat viszont sokszor megbántja, még ha nem is mutatja ki. 17 éves vagyok és szerintem egyáltalán nincs szoros kapcsolatom apukámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!