Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám szerint nem vagyok...

Anyám szerint nem vagyok normális. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Oké, nem tagadom, voltak beteges dolgaim, gyerek koromba sokat vitt anyám pszichiáterhez, mert volt hogy 2 évig nem szólaltam meg az iskolában. A tanárnak se feleltem amikor kérdezett és nem csináltam semmit órán csak ültem és hallgattam. Persze meg is buktattak, egymás után évet kellett ismételnem. Most 19 vagyok munkanélküli, amit anyám szerint csak magamnak köszönhetek, mert ennyire antiszociális vagyok. Egyik doki szerint van némi autista beütésem is, bár ez nem került bizonyításra. Igazából nincs az égvilágon kedvem semmihez, úgy érzem mintha csak leraktak volna egy tök idegen bolygóra. Nem tudok beilleszkedni, felvenni az alapvető emberi szokásokat és nem is akarom igazán. Amikért mások általában örülnek, azok engem teljesen hidegen hagynak. Tanulni se volt kedvem soha. Rühellem a mai zenéket és filmeket is. Egyszerűen nehezen tudnék olyan dolgot felsorolni, ami valóban érdekelne ebben a világban. Talán még a videójátékok amikben örömömet lelem. Mihez tudnék így kezdeni?

2020. jún. 24. 20:00
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%
Elmész egy pszichiáterhez.
2020. jún. 24. 20:09
 2/28 anonim ***** válasza:
35%

Ha és amennyiben fenn tudod tartani magad, és nem élősködsz édesanyádon vagy máson, akkor senkinek semmi köze hozzá.

Van munkád?

2020. jún. 24. 20:10
 3/28 anonim ***** válasza:
94%

Mire vagy kíváncsi? Mivel mit tegyél?

Hogy boldogulhatnál az életben?

Vagy hogy javíts a kapcsolatodon anyáddal?

Milyen végzettséggel rendelkezel?

2020. jún. 24. 20:11
 4/28 A kérdező kommentje:
Nincs végzettségem. 4. osztálytól magántanuló lettem, majd 7. osztályosan otthagytam az iskolát végleg.
2020. jún. 24. 20:13
 5/28 A kérdező kommentje:
Úgy éreztem, hogy csak elakarnak butítani és uralkodni felettem. Nekem fullasztó volt az a közeg.
2020. jún. 24. 20:15
 6/28 anonim ***** válasza:
73%
Legyél csöves. Ott csak üldögélni kell az utcán egy táblácska mellett amire valami szívszorító segélykérés van írva.
2020. jún. 24. 20:16
 7/28 anonim ***** válasza:
84%
Abból hogy a gépen lógsz, nem fogsz megélni. Kezdj el felnőni mondjuk láblógatás meg játék helyett, és fordulj pszichológushoz. vagy inkább pszichiáterhez.
2020. jún. 24. 20:23
 8/28 anonim ***** válasza:
36%
Próbálj meg normális emberként viselkedni.
2020. jún. 24. 20:28
 9/28 A kérdező kommentje:
Pszichiáterekből már elegem van. Nem látnám értelmét. A pszichiáterek mindig az adott hatalmi rend eszközei voltak. Az 50-es években pl. sok embert kényszer gyógykezeltek, akiket az akkori kormány ellenségnek tartott, azokat a pszichiáterek szépen kinyírták az intézetben. Tudod hány ember köszönheti a halálát nekik? Ezek amúgy olyan tények, amiknek könnyen utána lehet nézni.
2020. jún. 24. 20:28
 10/28 anonim ***** válasza:
85%
Tök könnyű, hogy "semmihez nincs kedved", meg előadni, hogy mert te különleges vagy, jobb vagy mindenkinél... Amíg eltartanak. Amint anyád utcára tesz (remélhetőleg minél hamarabb), már a kutyát nem fogja érdekelni, hogy te mindenkinél feljebbvalónak képzeled magad. Ott fogsz éhen halni a szemétdomb közepén. :D
2020. jún. 24. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!