Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám szerint nem vagyok...

Anyám szerint nem vagyok normális. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Oké, nem tagadom, voltak beteges dolgaim, gyerek koromba sokat vitt anyám pszichiáterhez, mert volt hogy 2 évig nem szólaltam meg az iskolában. A tanárnak se feleltem amikor kérdezett és nem csináltam semmit órán csak ültem és hallgattam. Persze meg is buktattak, egymás után évet kellett ismételnem. Most 19 vagyok munkanélküli, amit anyám szerint csak magamnak köszönhetek, mert ennyire antiszociális vagyok. Egyik doki szerint van némi autista beütésem is, bár ez nem került bizonyításra. Igazából nincs az égvilágon kedvem semmihez, úgy érzem mintha csak leraktak volna egy tök idegen bolygóra. Nem tudok beilleszkedni, felvenni az alapvető emberi szokásokat és nem is akarom igazán. Amikért mások általában örülnek, azok engem teljesen hidegen hagynak. Tanulni se volt kedvem soha. Rühellem a mai zenéket és filmeket is. Egyszerűen nehezen tudnék olyan dolgot felsorolni, ami valóban érdekelne ebben a világban. Talán még a videójátékok amikben örömömet lelem. Mihez tudnék így kezdeni?

2020. jún. 24. 20:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
70%
Téged kellene jól leszedálni, és betenni örökre egy elfekvőbe.
2020. jún. 24. 20:30
 12/28 anonim ***** válasza:
98%

Figyelj, én hasonlóan voltam, annak ellenére hogy egyáltalán nem én voltam a legbutább az osztályban...

Többször is megbuktattak általánosban, mert túllépte a hiányzásaim száma a megengedett.

Többször voltam kórházban rendszeres hányás és ájulás miatt, ami az idegesség miatt jelentkezett.

Engem otthon lelkileg és testileg is terrorban tartottak, illetve a hiányzásaim miatt az iskolában is kiközösítettek...

16 éves voltam 8.-ban, ekkor nem voltam tanköteles és kirúgtak.

Máshová nagy nehezen felvettek és ott elvégeztem a 8. osztály.

Majd 10.-ig jártam egy esti gimibe, de a depressziót miatt azt sem bírtam, így onnan is léptem.

1 évvel később folytattam a tanulmányaimat és érettségit is szereztem...

Nehezen találtam csak munkát.

Majd szeretnék egyetemre menni, ha pszichésen még jobban helyre jövök, levelező tagozatban is induló szakra, mert szeretnék majd normális karriert, stb.

Csak a depresszió, még így is, hogy már egy ideje kezelnek, eléggé megnehezíti...

A lényeg az lenne, hogy sajnos ha nem tanulsz nem lesz karriered, nem lesz normális munkád, érettségi nélkül valószínűleg takarítónak sem alkalmaznak majd.

Én speciel mindig is sokkal olvasotabb és műveltebb voltam a legtöbb osztálytársamnál, de az iskolában az a lényeg, hogy bejárj és és tudj alkalmazkodni az ottani szociális közeghez, akármilyen magánéleti problémád is van.

2020. jún. 24. 20:32
 13/28 anonim ***** válasza:
99%

Hát figyelj, ha ez picit megnyugtat, ezeket a többség szívből gyűlöli. Ha lehetne akkor az emberek 90 százaléka nem tanulna és nem dolgozna.

Fogd fel úgy, hogy ez a minimum ára annak, hogy cserébe békén hagyjanak.

Szerintem fejezd be a sulit, aztán keress valami olyan munkát, amivel sok vizet nem zavarsz, és cserébe csak napi 8 órában kell elviselned olyan dolgokat, amiket nem szeretsz.

Ha nem tanulsz és nem lesz munkád, akkor viszont napi 24 órában lesz valaki aki ítélkezik és bele akar szólni az életedbe.

2020. jún. 24. 20:46
 14/28 anonim ***** válasza:
20%

20:28: aham, szóval még szcientológus is vagy.

Szerintem tehetnél egy szívességet a világnak.

2020. jún. 24. 20:47
 15/28 anonim ***** válasza:
79%

Én biztosan kitennélek anyukád helyében, hogy nosza tarsd el magad, kezdj magaddal amit akarsz. Szerintem egyből megjönne az akarásod.

Igazából egy lusta tesze tosza egyén vagy, aki azon kívűl, hogy teng leng egész nap és magasról szrik bele mindenbe csak van mint egy páfrány.

2020. jún. 24. 20:49
 16/28 anonim ***** válasza:
93%

" Az 50-es években pl. sok embert kényszer gyógykezeltek, akiket az akkori kormány ellenségnek tartott, azokat a pszichiáterek szépen kinyírták az intézetben. Tudod hány ember köszönheti a halálát nekik?"

Csak hogy már nem az 50-es években élünk csókolom.

De nyilván csak arra megy ki a játék, hogy kifogásokat keress, amivel igazolgatod magadat hogy ne kelljen semmit tenni magadért.

2020. jún. 24. 20:52
 17/28 A kérdező kommentje:

Honnan veszitek, hogy anyám tart el?:) Ő rokkantnyugdíjas, és amellett komoly tartozásai is vannak. Szóval a végrehajtó meg hagy 28 ezret a nyugdíjából, amiből sajnos még ha akarna se tudna eltartani..

Maradjunk annyiban, hogy bizonyos oldalaknak írok néha cikkeket, besegítek közösségi oldalak vezetésében, stb. Persze ezekből nem kapok annyi pénzt, hogy rendesen megéljek, de jelenleg jobb a semminél.

2020. jún. 24. 20:58
 18/28 anonim ***** válasza:
94%

Nem hiszem, hogy csak a kifogások miatt ilyen a kérdező.

Valószínűleg biztos van valamilyen mentális problémája, aki 4.-től magán tanuló és 2 évig nem szólal meg iskolában, annak valami problénája biztos, hogy van.

Kedves kérdező,

Mindenképp megkéne próbálnod tanulni, különben tényleg az utcán fogod végezni, szóval muszáj lenne szakembert felkeresned,különben nem lesz jobb.

2020. jún. 24. 21:00
 19/28 anonim ***** válasza:
98%

Kicsi azért aggasztó ez az iskolás dolog...

Nincsen semmi végzettséged, így hogy akarsz majd munkát találni?

Nem bántani akarlak ezzel, de ez tény. Talán még van időd rá, próbálj meg valamit kezdeni, mert nagyon nem lesz ez így okés a jövődre nézve.

2020. jún. 24. 21:10
 20/28 A kérdező kommentje:
Amúgy pár éve kezdtem tanulni angolul egy online tanfolyam segítségével és már elég jól haladok. Pár év múlva szívesen kimennék külföldre ha úgy alakulna, mert itt diktatúra van és én nem érzem jól magam ebben az országban. De persze külföldre kijutni nem egyszerű, főleg hogy nincs szakmám.:(
2020. jún. 24. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!