Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám szerint nem vagyok...

Anyám szerint nem vagyok normális. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Oké, nem tagadom, voltak beteges dolgaim, gyerek koromba sokat vitt anyám pszichiáterhez, mert volt hogy 2 évig nem szólaltam meg az iskolában. A tanárnak se feleltem amikor kérdezett és nem csináltam semmit órán csak ültem és hallgattam. Persze meg is buktattak, egymás után évet kellett ismételnem. Most 19 vagyok munkanélküli, amit anyám szerint csak magamnak köszönhetek, mert ennyire antiszociális vagyok. Egyik doki szerint van némi autista beütésem is, bár ez nem került bizonyításra. Igazából nincs az égvilágon kedvem semmihez, úgy érzem mintha csak leraktak volna egy tök idegen bolygóra. Nem tudok beilleszkedni, felvenni az alapvető emberi szokásokat és nem is akarom igazán. Amikért mások általában örülnek, azok engem teljesen hidegen hagynak. Tanulni se volt kedvem soha. Rühellem a mai zenéket és filmeket is. Egyszerűen nehezen tudnék olyan dolgot felsorolni, ami valóban érdekelne ebben a világban. Talán még a videójátékok amikben örömömet lelem. Mihez tudnék így kezdeni?

2020. jún. 24. 20:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
86%
Persze, a nyolc általános sincs meg, de cikkeket ír.
2020. jún. 24. 21:17
 22/28 anonim ***** válasza:
33%

Vagy ha semmiképpen nem megy az iskola, akkor is kezdj valamit tanulni...

Például ha tudnál zenélni, vagy bármilyen más akár művészethez értenék, akkor abból akár csinálhatnál vállalkozást... Mondjuk nem tudom, hogy vállalkozóihoz kell e a 8 általános, de ha nem akkor egy akár egy youtube csatornából is megélhetsz, csak valahogy az eszközöket kell megteremteni hogy el tudd kezdeni.

De ez sokkal inkább lutri mint ha rendese leérettségiznél aztán vagy csinálnál valami szakmát vagy elmennél egyetemre.

2020. jún. 24. 21:19
 23/28 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos ennek nem lesz jo vege ha igaz a kérdés.

Rengetegen elik az eletuket ugy, hogy nem szeretik a munkajukat, de MUSZAj dokgozniuk mert utcára kerulnenek.

Anyukadnak igaza lehet, probalj meg felnoni!

2020. jún. 24. 21:27
 24/28 anonim ***** válasza:
99%
#21: Elnézve némelyik oldal cikkeit és azok színvonalát, tulajdonképpen még hihető is. Így legalább érthető, hogy miért olyanok, amilyenek.
2020. jún. 24. 22:39
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez jutott eszembe, utolsó...
2020. jún. 24. 22:45
 26/28 anonim ***** válasza:
85%
Már ne haragudj, de így nagyon nehezen, sőt egyáltalán nem fogsz boldogulni az életben, édesanyád pedig nem él örökké, hogy eltartson.
2020. jún. 25. 08:13
 27/28 anonim ***** válasza:
83%
El tudom képzelni azokat a 'cikkeket'. :D
2020. jún. 25. 08:33
 28/28 anonim ***** válasza:
78%
Ahoz képest, hogy csak 7 általánosod van, jól írsz gratulálok. Mesekönyvet nem akarsz kiadni?
2021. jan. 20. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!