Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan, akit nevelés...

Van itt olyan, akit nevelés céljàból korbàccsal vertek a szülei?

Figyelt kérdés
2020. jún. 29. 22:23
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
11%
A hátadat verték vele? Le is vetkeztettek előbb?
2020. jún. 30. 00:53
 12/61 anonim ***** válasza:
93%

Ne haragudj, de én ezt nem hiszem el. A korbácsnak nagyon csúnya nyomai vannak, ezért is tértek át a fakanálra, nadrágszíjra, miután bejött, hogy tiltott a testi fenyítés, mert azoknak a nyomai pár napon belül elmúltak, míg a korbács nyomai évekig ott virítottak.

Kizárt, hogy soha nem voltál orvosnál, vagy a suliban nem látta valaki, és jelentette volna.

2020. jún. 30. 05:58
 13/61 A kérdező kommentje:
Senkit nem érdekelt. Màr felnőtt voltam, hugom még kiskorú, mikor nyomozàs indult nevelőanyàm ellen. El is ítélték, szóval van róla bírósàgi papírom, hogy ez igaz.
2020. jún. 30. 06:45
 14/61 A kérdező kommentje:
Volt, hogy le kelett vetkőznöm igen, volt hogy nem. A fenekemet céloztàk, meg kelett fogjam a bokàmat,aztàn oda kaptam, ahol ért a korbàcs.
2020. jún. 30. 06:54
 15/61 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon szomorú, sajnálom kedves kérdező. Testvéred is kapott? És most hogy vagytok lelkileg? Hogy alakult az életetek?

Remélem nem tartod velük a kapcsolatot.

2020. jún. 30. 08:29
 16/61 anonim ***** válasza:
15%

Nekem is sántít a sztori. Eleve az hihetetlen, hogy csak emiatt tartottak otthon egy korbácsot. Nem hiszem, hogy mindenkinél ott lóg egy a kamrában. A korbács jól felismerhető, maradandó nyomokat hagy, ezeket bárhol észrevehették volna, ha voltál valaha orvosnál, vagy mások előtt át kellett öltözni, vagy akármi.

Ha ez a sztori nem kamu, akkor a szüleid nagyon beteg emberek, akik komolyan rá voltak állva a témára és ahhoz is nagy szervezés kellett, hogy soha véletlenül se lássa meg senki. Ha ilyen komolyak voltak az ez iránti vágyaik, akkor azt a felnevelésed után sem tudták elfojtani valószínűleg. Testvéreid vannak? Hogyan élnek a szüleid most? Anyád ügyével mi lett? Mi volt az ítélet?

2020. jún. 30. 10:24
 17/61 anonim ***** válasza:
79%

Nagyon elítélem az ilyen nevelést.

Milyen a viszonyod most a szüleiddel? Hány éves korodban zajlottak ezek a korbácsos fenyítések?

2020. jún. 30. 12:24
 18/61 A kérdező kommentje:

Nem írtam, hogy emiatt volt otthon korbàcs, sőt azt írtam nem hiszem, hogy ezmiatt szerezték be.

Mikor frissen voltunk megverve, nem is vittek minket orvoshoz, meg iskolàba se engedtek. A gyerek orvosunk sokszor làtattlanba is írt igazolàst, ha nevelőanyàm felhïvta, hogy betegek vagyunk. Az oföm egyszer megkérdezte, hogy nem szeretnék e beszélgettni arról, hogy mi van otthon, de azt mondtam nem, és ennyibe hagyta a dolgot...

Lehet úgy is korbàccsal verni, hogy ne maradjon hosszútàvon nyoma. Nem akaromsenkinek se bizonygattni, hogy igazamit mondok... Nem kell elhinni.

1 év 10 hónap felfüggesztettet kapott nevelőanyàm,de soke nyhítő körülmény volt... Nem tartom Velük a kapcsolatot.

2020. jún. 30. 12:49
 19/61 anonim ***** válasza:
100%

"Nem írtam, hogy emiatt volt otthon korbàcs, sőt azt írtam nem hiszem, hogy ezmiatt szerezték be."

Hát, épp ez az, hogy akkor még betegebb az egész. Minek tartottak akkor otthon ilyesmit? Másokat is bántottak? Vagy mi?

2020. jún. 30. 13:30
 20/61 anonim ***** válasza:
21%
A hozzászólók többségében fel sem merült, hogy nem mondasz igazat, max furának találták a sztorit, ami nem csoda, hiszen úgy ahogy van beteges. Te most mégis valamiért úgy teszel, mintha bizonygatnod kellene, hogy igazat mondasz. Na, nekem innentől lett gyanús.
2020. jún. 30. 13:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!