Támogatnád anyagilag a felnőtt gyereked jogosítványszerzését, ha korábban nem tetted meg?
Amikor 17 éves voltam, szerettem volna jogosítványt, pénzünk is volt mindig is, de anyám kijelentette, hogy márpedig nekem nem lesz. Neki is van, tehát nem értem, miért. Úgy gondolta, hogy nekem nem kell.
Aztán elköltöztem otthonról 19 évesen, egyetemre jártam, mellette dolgoztam, nagyjából magamat tartottam fent egyedül, szóval jogosítványra már nem maradt.
26 évesen iratkoztam be végül KRESZ-re, most vagyok 27 és most lesz a forgalmim. Sokba került ez nekem albérlet mellett és igen jól jött volna, ha a szüleim azt mondjak, most beleadnak, hiszen korábban nem támogattak ebben.
Nagyon rossz érzés, hogy a legtöbb korombelinek már közel 10 éve van jogsija, amit a szülei fizettek, nekem meg albérlet mellett kellett összespórolnom úgy, hogy anyámék egész jó színvonalon élnek most is.
Mit gondoltok, jogosan van bennem emiatt rossz érzés? Próbálom elengedni, de csak eszembe jut, hogy pl. a lakásalapomba is milyen jól jönne ez a pénz.
29!
Magyarorszagon ahol nulla a közlekedés kultúra lehet, itt viszont eleve kiépített kerékpárút hálózat van, nem kerül egy assal kapcsolatba se a biciklis, se az autós, se a gyalogos az átkelő helyeken kívül. Senki nem hátráltat senkit, max az autósok egymást, amikor mind a csúcsidőben indul valahova.
30-as!
Nem értelmetlen, amit “össze hadoválok”, hanem reagáltam sorban a véleményre, ha az amszterdami anyuka vagy, javaslom, hogy nézd a tetején a számot, gondolom nem Te írtad azt is.😉
Egyébként nem mártír, hanem ANYA!
Brigol!
Anya az, aki nevel, gondoz, de nem hal bele. Mártír az, aki belehal.
31-es!
Érdekes, jártam már ott és teljesen az ellenkezőjét tapasztaltam!😉
Amúgy nem csak Magyarországon, hanem kb. mindenhol, még Németországban is, sőt.. itt egy senki az ember anélkül..
33-as!
Milyen kis vicces vagy, hogy persze szó szerint veszed☺️😂😂😂
Édes Istenem🤦🏼♀️Ez azért durva😂
Nyilván nem hal bele, ez csak egy szófordulat💁🏼♀️Szájba kell rágni ezt is..
Viszont egyet kihagytál az anyánál, hogy támogat is!😉segít és óv. Úgy látom sok gyereknek nem adatott egy jó anya🙁..szomorú
36-os!
Te pedig röhejes vagy!😃
Biztos tudod.. verjed a picsád, mert Te ott laksz😂akkor más már nem is járhat(ott) ott😂képzeld voltam már ott, mivel én meg Németországban élek.. azta😱..😂
Szorul a hurok, kezded elveszteni a hitelességed, kiderült, hogy nekem van igazam😃na ne bánkódj.. a tetoválás divat, nem tudtad és még menőbb, ha anyuci neve van ott vagy hasonló💁🏼♀️
Csók
Ezek szerint az Amszterdamban élő hollandoknak nincs jogosítványa? :) Én rengeteget járok Hollandiába, nem csak a fővárosban van nagyon kevés autó és rengeteg bicikli, de a jogosítvány is ott is hatalmas alap. Rengeteg hollanddal dolgozom együtt, mindegyik tud vezetni.
Szerintem kár erről vitatkozni, hogy kell vagy nem kell, a kérdés nem ez volt.
Szerintem ezt engedd el.
És legyél büszke rá hogy amid van magad érted el segítség nélkül.
Kérdező!
Ugyan, Ő szerinte biztos Te sem jártál soha Amszterdamban.😂
Egyébként egyetértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!