Kiidegel az anyám,mit csináljak?
21 éves no vagyok,jelenleg itthon lakom és egyetem mellett dolgozom, de anyám kikeszit.
Tavaly februárban apum elhagyta,miután kiderült,hős anyumnak szeretni viszonya volt(amiről én végig tudtam,de nem akartam belefolyni,szóval nem mondtam el neki).
Ezután apum elment,én meg itt maradtam a közös lakásukban anyummal.
Azóta mást sem hallgatok felváltva,csak hogy apum mekkora hülye meg hogy mennyire vissza akarja kapni. Én ezt már nem bírom elküldeni,egyfolytában fáraszt ugyanazzal a gondolatmenettel,öt percenként változik a véleménye és kiabál velem. Mit csináljak,hogy leszálljon végre apámról és magával foglalkozzon ? Emiatt már egy hétre a barátomhoz költöztem tavasszal,mert már annyira nem birtuk elviselni egymást,hogy kitett otthonról.
Olyan embert akar visszaszerezni aki már nem szereti? Lehet higy azt hiszi apád a meg csalás miatt hagyta el, pedig ez csak az utolsó csepp lehetett a pohárban.
Ha a beszélgetés nem jut eredményre eszembe jutott valami. Nem biztos hogy első hallásra szimpatikus lesz az ötlet pedig hatásos lehet. Beszélhetnél apukáddal, hogy beszéljen erről anyukáddal. Csak egyszer. Hogy ez már nem fog megjavulni soha, már nem szereti. Ha az ő szájából hallja akkor lehet hogy felfogja végre hogy vége.
Ezután rábeszélném hogy regisztráljon egy társkeresőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!