Hogyan tudom elkerülni, hogy most jöjjön meglátogatni minket a lánya?
A párommal majdnem 4 éve együtt vagyunk. Nekem van két gyerekem, neki egy. 9 éves és még sose volt nálunk (messzebb lakik). Mindig mondtam, hogy jöjjön, próbáltam vele jó kapcsolatot kialakítani, szerencsére sikerült is. Sajnos elég kétszinü már most. Az anyja olyanokat mond neki, hogy apának nem leszel sose olyan fontos mint a mostani kapcsolata és őt jobban szereti mint téged stb. Egyszer már leültünk vele erről beszélni, megértette, azóta megint ok volt minden. Majd egyszer elmentünk 5en (párom+gyereke+én+2 gyerekem) és mivel mind a három lány próbáltam őket még jobban össze kovácsolni. A nagy már kiskamasz, őt annyira nem érdekli más gyerek. Van mikor a tesóval játszik és olyankor a párom gyereke azt mondja, hogy nem játszanak vele a csajok. Pedig ez nem igaz, hanem csak féltékeny azért mondja ezt. Akkor a lányomnak szóltam, húzza feljebb a nadrágot, mert kint van a bugyija...már a gyerkőc az anyjának azt mondta, hogy NEKI azt mondtam, hogy lehúzom a nadrágját, hogy legyen kint a bugyija...
Szóval iszonyat szarkavaró. Az apja persze védi meg szeretné hozni. De az utobbi hónapok amiket lemüvelt velünk, nem tudom félre tenni, hiába gyerek. Az apja miatta (meg az az exe miatt) már nyugtatót kellett beszedjen, mert hergeli az apja ellen, a gyerk meg a telefonba sír és hibáztatja az apját, olyanokért amihez köze sincs, csak anuyka úgy adja elő neki.
Mielőtt elitéltek, hogy gonosz mostoha stb....én angyon azért voltam, hogy jöjjön, meg nagycsaládlegyünk, de csak a vita van miatta. Persze az én gyerekeim is foylamatos vita források, de én őket helyre rakom. Viszont a párom gyerekére nem lehet egy rossz szó sem, mert elsírja magát, akkor meg a párom sértődik meg rám...
Most meg nyári szünetbe hirtelen jönni akar több hétre a gyerkőc. Mondtam a páromnak, hogy ez most nem jó ötlet. Nem tudom hogyan fogom a szabadságomat megoldani, a gyerekeimmel való "nyári szünetet". Szeretnék velük lenni "más gyerek nélkül". Nagyon bunkó vayok? Annyira nagy feszültséget okozott nálunk ez a karantén is, hogy össze vagyunk zárva. Mi ketten is folyamatosan veszekszünk minden szaron. Nem akarok még most ide senkit. Majd ha rendeződik minden helyzet, akkor felőlem jöhet, de én is olyan lelkiállapotba vagyok most, hogy egyszerüen nem tudok elviselni senkit körülöttem. Most a párom éppen a gyereknél van 3 hétig. Mondtam hogy menjen felőlem nyáron ő hetekre. De nem szeretném, hogy most ide jöjjön.
Szerintetek nagyon gáz vagyok? :(
Ha egy gyereknek fáj a torka, akkor már miért ne kaphatna fagyit a másik kettő?? Ez annyira felesleges hülyeség. Kapjon akkor a fájós torkú egy sütit. Komolyan, és akkor ebből lesz a hiszti. Teljesen feleslegesen.
Annak alapján, amit leírsz, a párod a te igazi problémád. "nincs megbeszélés, tényközlés van" ez a probléma egészen konkrétan. Ezt kell megoldanotok, nem a gyereknek kell változnia. Nyilván nem kéne cumizni meg elhízni, de ez már ne a te problémád legyen, oldják meg a szülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!