Feljelentett a saját fiam, mit kezdjek vele?
Sokan szidják az anyát, hogy beszél a lánnyal, stb, nem neveli.
Szerintem hatalmas türelme van, meg így is sokszor kedvesebben beszél. Néha csúnya szavakat használ, de ennyi.
Az az egy baj, hogy ő is szegyenli, és nem vitte rendszeresen orvoshoz.
100% hogy mentális beteg a kislány.
Jó lenne, ha az anyuka felfogná, hogy nem az számít ki mit mond, hanem a családi nyugalom.
Ezt a gyereket bevihetnek a pszichiátriára is.
Kezelésre szorul.
Legjobban a Martint sajnálom, tönkre vágta a fiatalkorat.
Azért mindennap ebben élni nem lehet.
Eltelik 1,2 hónap és megszokja anyuka az új nyugodt helyzetet.
Jobb lesz mindenkinek.
Bennem már az is felmerült, hogy ez az egész valami megrendezett trollkodás, zseniális színészekkel.
Mert komolyan, ilyen család tényleg van!?
Biztos hogy nem kamu.
Egy 10 éves gyerek kamubol nem töri be az üveget.
Meg amit lemuvel..
Sajnos van ilyen csalad, rengeteg es meg ennel cifrabbak is leteznek.
Itt nem gáz van beallitva, hanem egy mergezo legkorrol van szo.
Mi a jó élet, 158 válasz kevesebb, mint 1 nap alatt? :D
Szerintem ez rekordot fog dönteni :d
Nem tudom, hogy ez most kamu mert valaki jól szórakozik egy híres történet tovabbírásán/ Martin ír ki kérdést az anyja nevében/igaz.
Mindenesetre a fiad ugyan nem szent, a videókon látszik, hogy néha kicsit cukkolta a hugát a frusztraltsága miatt, de a családi légkör nálatok valóban élhetetlen.
A lányod eltöri a kezed, a testvére kezére csapja az üvegajtót, ordít, és szerinted ezt úgy kéne kezelni, hogy majd a fiaddal betuszkoljátok a kádba?
A gyerekedet nevelni kéne, diétára kéne fogni és el kéne vinni szakemberhez. Maradhat akár pszichiátriai megfigyelésen is.
Visszakaphatod Laurát, ha a gyámhatóság úgy ítéli meg, hogy újra képes vagy normális körülményeket biztosítani a számára. Neki is az a legjobb, hogyha profi segítséget kap, ne légy annyira büszke, hogy minden áron magad mellett akarod tartani.
Annó adtam Martinnak tanácsot, örülök, hogy az óta nem hallottam róla rossz hírt és remélem tényleg elkezdte helyretenni az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!