Feljelentett a saját fiam, mit kezdjek vele?
Valamelyik kérdésénél (tényleg nem tudom, melyiknél, van egy pár) írta Martin, hogy Laura a suliban teljesen normálisan viselkedik.
Ez az egész viselkedés a családnak szól, főleg az anyjának.
Simán lehet valami mentális problémája is ettől függetlenül, eleve az, hogy az anyja 37 évesen szülte, az apja meg 57 volt ekkor - elég alap tény, hogy rengeteg fejlődési rendellenesség, zavar visszavezethető a szülők magas életkorára is.
Ettől függetlenül azonban tény, hogy a szülői nevelés (illetve annak hiánya) is felelőssé tehető. Ebben a családban olyan komoly problémák vannak, amik ki tudja már, honnan eeredeztethetőek. Egy pszichológusnál szerintem legalább egy évnyi CSALÁDterápia szükséges CSAK AHHOZ, hogy sikerüljön visszavezetni a főbb problémákat (!!) a gyökereikhez. Abból, hogy szerencsétlen Laura hellyel-közel normális ember legyen, simán 2-3 év is szükséges lehet, többféle szakértő segítségével.
Anyuka szerint a pszichológus nem segített - valószínűleg mert esélyt se adtál neki. Kétlem, hogy fél évnél tovább jártatok volna, de inkább abban vagyok biztos, hogy 2-3 alkalom után már vártad a csodát, ami nem történt meg (kb. 2-3 alkalom csak bevezető ülésnek számít, főleg egy ilyen családban - ha csak a gyerek ment, akkor meg akár hónapokba kerülhet az is, hogy egyáltalán elkezdjen bízni a pszichológusban!!).
Szörnyű vagy, mondhatni egy szörnyeteget teremtettél. Martin is azért ilyen szerencsecsomag, mert ilyen szülei vannak (azért apuka se szent, meg kell hagyni, de érthető, hogy lelépett). Mert az anyja felborította a családdinamikát azzal, hogy azt akarta, lépjen ő az apa helyébe, még ha csak szimbolikusan is. Ő se százas. De ő tényleg próbált tenni valamit.
Te nem. Neked jó ez így.
Nektek arra lenne szükségetek, hogy funkcionáló család legyetek, hogy LEGALÁBB (!!) 2-3 ÉVIG járjatok családterápiára és egyéni terápiára EGYARÁNT. Ez lenne a minimum.
# 119/: Én is egyfolytában ezen csodálkozom! El nem tudom képzelni, hogy egy ekkora kislány az iskolában tök normálisan viselkedjen, és a tanároknak semmi nem tűnik fel...
Teljesen irreális, hogy egy ilyen viselkedési tünetekkel rendelkező gyerek átlépi a lakás küszöbét, és tök normálissá válik....
A múltkori kérdésnél én csak egy videóba néztem bele, ott nem is látszott a gyerek, csak a hangja.... Tudom, hogy valaki már valahová betette, de legalább a válasz sorszámát megadnátok, ahol a videók linkje volt?
Köszi! :)
# 121: ha tényleg gépfüggő a gyerek, akkor KIZÁRT, hogy az iskolában ez ne jöjjön elő nála, és ne produkálja az elvonási tüneteket! Valami nem stimmel...
A 37 éves korban szülte az anyja - már megbocsáss - de úgy írod, mintha 57 lett volna!
Manapság teljesen átlagos, hogy _első_ gyereket ilyen korban szülnek... Ez alapjában véve SEMMIFÉLE deviáns magatartásra nem indok!
Egyébként kíváncsi lennék, jártak-e valóban pszichológushoz... Vagy egyszer elmentek, mert kötelezően beutalták őket...
Simán lehet normalis az iskolaban. Mert ott nyugodt, ott nem cseszi fel az idiota viselkedesevel az anyja. O hozza ki beloluk az allatot.
Martinkat nem izgatjak a szemelyisegi jogok megsertese amugy?
Kicsinálják otthon...??
Mivel? Azzal, hogy az anyja engedi 14órát gépezni??? :-O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!