Feljelentett a saját fiam, mit kezdjek vele?
Megnéztem a videót,Borzalom,leírnám mit gondolok,leginkább a családi kórképről de kibaxnának az oldalról. Nagyon remélem hogy a kislány segítséget kap,kiveszik ebből a környezetből és talán lesz belőle valamikor egy egész ép felnőtt,És Martinnak gratulálok hogy volt bátorsága kilépni a zárt ajtók mögül. :(
70F
#91 ez így van.
Laurát nagy eséllyel elveszik.
Martin fiad nagyon jól tette,hogy feljelentett. Remélem,hogy a kislánynak valamivel jobb élete lesz...
Valaki, - aki az elejetol koveti a Martin historiat, be tudna linkelni a kerdeseket?! Nehanyrol lemaradtam.
Ennyi alapjan pedig remelem, hogy a gyamugy mielobb intezkedik.
Kicsit hasonlitasz anyósomra. Ő is mindent a fiára akár hárítani. Neki kell nevelni vagy neked, aki csinálta azt a gyereket? Aki hagyta ideig fajulni a dolgokat? Ahogy a fiad kiirasait elolvastam, elvileg az apja is azért lépett le, mert a lány kezelhetetlen.
Te vagy az anyja, a te felelőssége. NEKED kell megoldani, nem a fiadnak. És szerintem nem is kell ebben segíteni, az írásaiból ő is gyerek, de most végre tett valamit, ami változást hoz.
Laurát vagy elveszik tőled és talán esélye van normálissá válni, vagy veled marad és ahogy a videóban is van, "meg akarok halni", meg is fog halni, mert idővel inkább lesz öngyilkos, ha nem előbb utcalány, minthogy egy fedél alatt lakjon veled. Nem csodálom, hogy ennyire függ a géptől. Amikor játszik, nem a valóságban van, egy idő után viszont ez függőséggé vált, te pedig tehettél volna valamit, még mindig tehetnél, csak nem vagy rá képes. Jobb a lánynak nélküled.
Aki esetleg nem akar visszamenni az egyik kommentelő által megosztott videókhoz. Egyébként tényleg, a fene se akar veled tanulni vagy egy légtérben lenni, hiszen annyi energia és feszültség van benne ami egy évre elég lenne itthonra nekünk az egész lakásban az összes árammal működő szerkentyűre. Tény, hogy rúg, üt, de ez a lelki bajait nem oldja meg, amit nem tud kiadni magából, aztán jót vagy rosszat szólsz neki, már mindegy, ugyanis megcsináltad magadnak, hogy egyre megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!