Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Feljelentett a saját fiam,...

Feljelentett a saját fiam, mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
A 20 éves fiam pénteken feljelentett a családsegítőnél. Szétver az ideg. Fogta magát és azért mert nem tetszik neki az itthoni élet, ahelyett hogy eltakarodott volna, elment volna dolgozni és saját lábra állt volna, ha nem tetszik valami, tönkre akarja tenni az életem. Rettegek. Félek hogy elveszik a 10 éves lányom. Félek, hogy elvesztem a munkám. Nem tudom elhinni, hogy ezt érdemlem. Most mondta el, hogy tényleg elment és nem csak kamuzott. Azt hittem pedig, hogy csak bolondozik. Erre tényleg megtette. Most így mihez kezdjek? Igen, vaj van a fülünk mögött családon belül, ami miatt feljelentett és megüthetem vele a bokámat. De most még a volt férjem is rám hárított 1,5 milliós tartozást bosszúból. Minden rossz most jön össze. Azzal már elmentem ügyvédhez pereskedni, de most mi legyen a fiammal. Szeretem de túl sokáig ment. Elegem van, összedől az életem. Elfogják venni a gyereket, és biztosan elvesztem a munkám is, éhen halunk, hajléktalanná válunk, plusz soha életben nem fog a hatóság minket békén hagyni innentől. Mit tennétek helyemben?

2020. máj. 24. 19:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/246 anonim ***** válasza:
99%

Ha nem kamu a történet, akkor örülök hogy Martin végre lépett valamit!

Te NEM VAGY ALKALMAS a gyereknevelésre.

Láttuk a videókat , a kislány valami botrányos. Te meg teljesen alkalmatlan vagy.

Már régen szakember segítségét kellett volna kérni !!!

Jól tette, hogy feljelentett. Innentől remélem kirendelnek valami szakembert.

Te meg ne itt nyavajogj hanem gondold át mit rontottál el eddig.

2020. máj. 24. 20:36
 62/246 anonim ***** válasza:
21%
Martin végre lépett valamit: újabb csavart tett a kamufolyamra - anyja nevében ír. Nagyon izgalmas, abba ne hagyd!
2020. máj. 24. 20:38
 63/246 anonim ***** válasza:
99%

Szép dolog, ha nagytesó segít a nevelésben, de neki nem kötelessége ez, neked meg az édesapjának lenne.

Neki meg tanulni kell eléggé, vizsgaidőszak van, tudod, nem hiszem, hogy szívesen hallgatja napi szinten órák hosszat a 10(!) éves húga és az anyja ordítását, főleg, hogy a leírások alapján egyikőtök, se te, se a lány nem igyekszik ezen szokásán változtatni.

És föltűnt, hogy mindig magadat félted, téged akarnak tönkre tenni, a kislányodra szükséged van, stb. De tudod nem ellened lépett a fiad, hanem érted, a húgáért és magáért.

Szerinted mégis mi lenne veletek külső segítség nélkül? A fiad okè, kirepül és ellenne, de a lányod az utcán követelőző, verekedő drogos szétcsapott, nyolcvan évesnek kinéző harminc éves csöves lenne húsz éven belül, te hasonlóan, ha addig meg nem halnál idegösszeroppanásban.

Kinek lenne jó ez? Neked vagy a lányodnak?

Ha most így bánik veled, akkor később csak rosszabb lesz, nevelni nulla éves, nulla perces korától kellett volna, tudod.

És mégegyszer, a fiad nem azzal segít, ha a fizikai erejével besegít konzerválni a helyzetet, hanem azzal, hogy a fent leírt forgatókönyv TALÁN nem úgy fog történni, ahogy leírtam.

2020. máj. 24. 20:40
 64/246 A kérdező kommentje:
Annyit mondott nekem, hogy ezen a héten telefonon fel fognak keresni és majd valamikor szeretnének látogatást tenni a lakásban, felmérni a helyszínt. Az a baj, hogy én dolgozom, du 4-5 között érek haza változóan és biztos vagyok benne, hogy ők is 8-tól 4-ig dolgoznak. Azt mondta, hogy rugalmas időben dolgoznak, de nagyon kétlem. Ezért nem akarom őket, mert nem mehetek el a munkahelyemről vagy kirúgnak. Abban mondjuk reménykedem, hogy 20 éves és csak túlkapásnak hiszik amit mond. Természetesen mindent kifogok szépíteni amiről kérdeznek (tagadni azok a videók miatt hiába már...).
2020. máj. 24. 20:41
 65/246 anonim ***** válasza:
98%

Egészen biztos megmutatta azokat a videókat amiket itt nekünk is.

Hiába szépíted, a kislánynak SZAKEMBER SEGÍTSÉGE KELL.

Most persze megy a hiszti mi?

Eddig meg teljesen jó volt ahogy éltetek.

Nagyon remélem , hogy változik valami.

Mert amit láttunk az túlmegy minden határon.

2020. máj. 24. 20:44
 66/246 anonim ***** válasza:
97%
Én a fiadnak drukkolok!!!
2020. máj. 24. 20:46
 67/246 anonim ***** válasza:
99%
Majd azért írjatok meg mi lett. Remélem sikerül a közbelépés.
2020. máj. 24. 20:47
 68/246 anonim ***** válasza:
98%
A 20 éves fiadtól várod hogy betöltse az apa szerepet, a lányod meg ver. Hát ez milyen beteg család anyám. Rám egyszer emelné a gyerekem a kezét, úgy megverném hogy soha többé fel se merüljön benne, hogy az anyjára kezet emeljen. Számítógépet elvenném, tanuláshoz kapná meg. Szobafogság amig nem tanul viselkedni! A fiadat meg hagyd békén, neki a saját életét kell élnie, nem ő vállalta a lányodat, nem kell nevelnie.
2020. máj. 24. 20:50
 69/246 A kérdező kommentje:

Amúgy nincs olyan, hogy valaki alkalmatlan lenne gyereknevelésre. Alanyi jog, hogy a világ legszebb dolga, saját gyereke lehessen a gyereknek. Alkalmatlan lehet az ember repülő vezetésére, vagy hidak megtervezésére, de erre nem, mégiscsak felnőttek, jól tápláltak és az egyik egyetemre jár, a másik meg nagyon szép zenész lesz majd. Persze vizsgaidőszaka van, de sose látom tanulni, mindig csak játszik, meg játszik. Aztán persze ránk fogja, miattunk nem tud tanulni, miattunk nincs kedve és ereje hozzá.

JA és! Ne fesd az ördögöt a falra! Nem hiányzik, hogy csak picit is igaz legyen a drogos rész. Amúgy se lenne soha az. Amúgy meg ennél sokkal rosszabb családok léteznek, mi valahol a középmezőnybe vagyunk még. A borsodi lepukkant falukban rosszabbak a körülmények a gyárilag napbarnítottak között.

2020. máj. 24. 20:52
 70/246 anonim ***** válasza:
27%

Previously on Gyakorikérdések's kamu

Előzmények:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..

2020. máj. 24. 20:55
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!