Feljelentett a saját fiam, mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
A 20 éves fiam pénteken feljelentett a családsegítőnél. Szétver az ideg. Fogta magát és azért mert nem tetszik neki az itthoni élet, ahelyett hogy eltakarodott volna, elment volna dolgozni és saját lábra állt volna, ha nem tetszik valami, tönkre akarja tenni az életem. Rettegek. Félek hogy elveszik a 10 éves lányom. Félek, hogy elvesztem a munkám. Nem tudom elhinni, hogy ezt érdemlem. Most mondta el, hogy tényleg elment és nem csak kamuzott. Azt hittem pedig, hogy csak bolondozik. Erre tényleg megtette. Most így mihez kezdjek? Igen, vaj van a fülünk mögött családon belül, ami miatt feljelentett és megüthetem vele a bokámat. De most még a volt férjem is rám hárított 1,5 milliós tartozást bosszúból. Minden rossz most jön össze. Azzal már elmentem ügyvédhez pereskedni, de most mi legyen a fiammal. Szeretem de túl sokáig ment. Elegem van, összedől az életem. Elfogják venni a gyereket, és biztosan elvesztem a munkám is, éhen halunk, hajléktalanná válunk, plusz soha életben nem fog a hatóság minket békén hagyni innentől. Mit tennétek helyemben?2020. máj. 24. 19:17
31/246 anonim válasza:
És abba nem gondolsz bele, hogy a fiad segíteni akar így? Te magadtól szart se kezdessz a gyerekkel, a fiad meg cselekszik helyetted. Vagy szerinted néznie kéne, hogy verik az anyját, vagy szó nélkül lelépnie, hogy nesze, old meg egyedül?
32/246 A kérdező kommentje:
Nem, írtam az előbb, hogy segíthetne végre fizikailag ő is, felemeli a fenekét és beráncigálja a zuhany alá, vagy odaráncigálja a könyv fölé és ott tartja a sarokban amíg meg nem tanul. Mégiscsak ő a férfi a házban, neki van ereje ehhez, nem nekem 47 éves nő létemre.
2020. máj. 24. 19:58
33/246 anonim válasza:
A bíróság és a családsegítő megfogja hozni a megfelelő döntéseket , és megfogja lépni a megfelelő lépéseket . Én büszke vagyok a fiadra hogy 20 éves létére ilyen talpraesett! Bár biztos, hogy ezt a tulajdonságot nem az anyjától tanulta. Szomorú....
34/246 qkker1 válasza:
"2-es nemtudom honnan találtad ki a fiam nevét de ha ismersz akkor minket akkor tudd hogy ordas hazugság amit állít."
Legalább saját magadat ne buktasd le , Martin!
Már hiányoltam a debil család eseteit!
35/246 anonim válasza:
Ha egy tízéves ilyen mértékben gépfüggó, már rég pszichológushozvkellett volna vinned!!!! És valami elvonókúrára beutaltat ni!
36/246 qkker1 válasza:
"Jézusom, egy 70 éves? "
Nyugi, az a 70 annyira kamu, mint a te családi sztorid!
37/246 anonim válasza:
Na ez a baj, hogy azt hiszed, hogy a fiad a "férfi a háznál". Ő nem az apja a lányodnak, nem neki kell nevelnie. Hanem neked kell(ett volna).
38/246 anonim válasza:
Jön a kamu szappanopera sorozat újabb évadja??
:-)))
39/246 anonim válasza:
A fiad, ha veled és az idegbeteg testvérével töltött már ennyi időt, meglehetősen normális maradt és helyesen cselekedett. Minél többet írsz magatokról, annál inkább egyértelmű, hogy nem vagy normális. Egyáltalán nem működsz, mint anya, nem vagy képes gyereket nevelni és nulla a felelősségtudatod. Réges régen szakember kellett volna a lányodnak és neked is. Szégyelld magad, hogy még két ember életét elrontottad. Ha még maradt benned egy szemernyi becsület, elhordod innen az irhád, átadod a kislányt a gyámügynek, leszállsz a fiadról és hagyod, hogy a dolgok rendeződjenek.
40/246 anonim válasza:
Egy 10 eves gyerek mar kepes egyedul furodni! Miert kell ehhez asszisztencia? Es miert kell vele orditani? Persze, hogy ettol nagyon ideges lesz. Inkabb le kell vele ulni tanulni. Surgosen valtoztani kene rajta! Nem ertem, miert nem hallgatsz Martinra? Esetleg nevelesi tanacsado? Mert ha igy folytatod, nem lesz jo vege sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!