Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Feljelentett a saját fiam,...

Feljelentett a saját fiam, mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
A 20 éves fiam pénteken feljelentett a családsegítőnél. Szétver az ideg. Fogta magát és azért mert nem tetszik neki az itthoni élet, ahelyett hogy eltakarodott volna, elment volna dolgozni és saját lábra állt volna, ha nem tetszik valami, tönkre akarja tenni az életem. Rettegek. Félek hogy elveszik a 10 éves lányom. Félek, hogy elvesztem a munkám. Nem tudom elhinni, hogy ezt érdemlem. Most mondta el, hogy tényleg elment és nem csak kamuzott. Azt hittem pedig, hogy csak bolondozik. Erre tényleg megtette. Most így mihez kezdjek? Igen, vaj van a fülünk mögött családon belül, ami miatt feljelentett és megüthetem vele a bokámat. De most még a volt férjem is rám hárított 1,5 milliós tartozást bosszúból. Minden rossz most jön össze. Azzal már elmentem ügyvédhez pereskedni, de most mi legyen a fiammal. Szeretem de túl sokáig ment. Elegem van, összedől az életem. Elfogják venni a gyereket, és biztosan elvesztem a munkám is, éhen halunk, hajléktalanná válunk, plusz soha életben nem fog a hatóság minket békén hagyni innentől. Mit tennétek helyemben?

2020. máj. 24. 19:17
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/246 Savlekotő ***** válasza:
100%

Pontosan utolsó és ez az a feszültség ami a kislányon csapódik leginkább, felveszi átveszi,és vissza adja, tükörkép..

70F

2020. máj. 25. 00:56
 112/246 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Lauraval nem stimmel valami es az anyuka ettol van ki teljesen idegileg. Ez magyarazat ra, de nem mentseg. Egyetlen stabil a csaladban a Martin. Egy onmagat gerjeszto folyamat mar, ami ott tortenik. Egy teljesen biztos: ez igy nem maradhat, ez nem normalis. Ugyanis zavarba ejto Lauranak a szohasznalata, a gondolatai, a viselkedese. 10 evesekre ez nem igazan jellemzo. Az anyjaval egymast hergelik. A lany furcsa, ettol az anya fusztralt es ideges, majd viszont: oda-vissza. Egyertelmu, hogy az anyatol lehetne elvarni jobban az onkontrollt. Amig ez nincs meg, Lauraval sem lesz egyszeru.
2020. máj. 25. 00:57
 113/246 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egyertelmu nevelesi hiba. Normalis 10 eves ilyemiket nem csinal. Kivancsi lennek, hogyan viselkedik a Laura az iskolaban, kozossegben?
2020. máj. 25. 01:07
 114/246 anonim ***** válasza:
91%
#113 ugyan ez volt az én gondolatom is! Nem tudom most hány éves, de az otthoni helyzet általában mindig meglátszik a gyereken vagy a jegyek árán, vagy viselkedésben, satöbbi.. Laura pedig szerintem pont nem egy olyan típus aki otthon egy ördög, iskolában/oviban pedig egy tündér...
2020. máj. 25. 01:11
 115/246 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én Martin helyében ott hagytalak volna a francba érettségi, hadd verjen agyon a hugom, én meg éltem volna az életemet!

Legalábbis ahogy a videókban viselkedtél mindkét gyermekeddel, azok alapján a fiad seggét nyugodtan megcsókolhatod a Vörösmarty téren fényes nappal,hogy helyetted lépett.

Kár hárítanod, mert bizony ezt elcseszerintetted, és 115 kommentből legalább 90 ezt alá is támasztja. Én ilyen szinten egybehangzó véleménynél már magamba szállnék igen erősen.

2020. máj. 25. 02:50
 116/246 anonim ***** válasza:
100%

*után

ez kimaradt,bocsi

2020. máj. 25. 04:30
 117/246 anonim ***** válasza:
96%

Ezt a feljelentést már régen meg kellett volna tenni...én legalábbis nem vártam volna ennyi ideig.

Amúgy azt se értem,hogy mi a fenén csodálkozol? Nincs ezen semmi meglepő,a fiad helyesen cselekedett. Úgy látszik,ő az egyetlen ebben a családban,aki agyilag normális.

2020. máj. 25. 05:06
 118/246 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem a kislánynak mentális problémái vannak, és az anyuka ettől sokallt be.

Ez a beteges ragaszkodás pedig már szintén nem egészséges.

Egy kicsit hasonlít a Stockholmi szindrómára, ahol ragaszkodnak a fogvatartoikhoz.

Csak itt ehhez a beteg szituhoz ..

2020. máj. 25. 05:34
 119/246 anonim ***** válasza:
92%

Kizártnak tartom, hogy 10 év alatt sem az oviban! Sem az iskolában nem derült volna ki ha aspergeres vagy autista lenne a kislány.

Hihetetlen számomra, hogy nevelési tanácsadót se járták még meg soha..

2020. máj. 25. 05:57
 120/246 anonim ***** válasza:
98%

Ott megjatsza a jó kislányt.

Azt hiszem ezt mondta Martin.

Ott nincs vele probléma.

2020. máj. 25. 06:05
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!