Feljelentett a saját fiam, mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
A 20 éves fiam pénteken feljelentett a családsegítőnél. Szétver az ideg. Fogta magát és azért mert nem tetszik neki az itthoni élet, ahelyett hogy eltakarodott volna, elment volna dolgozni és saját lábra állt volna, ha nem tetszik valami, tönkre akarja tenni az életem. Rettegek. Félek hogy elveszik a 10 éves lányom. Félek, hogy elvesztem a munkám. Nem tudom elhinni, hogy ezt érdemlem. Most mondta el, hogy tényleg elment és nem csak kamuzott. Azt hittem pedig, hogy csak bolondozik. Erre tényleg megtette. Most így mihez kezdjek? Igen, vaj van a fülünk mögött családon belül, ami miatt feljelentett és megüthetem vele a bokámat. De most még a volt férjem is rám hárított 1,5 milliós tartozást bosszúból. Minden rossz most jön össze. Azzal már elmentem ügyvédhez pereskedni, de most mi legyen a fiammal. Szeretem de túl sokáig ment. Elegem van, összedől az életem. Elfogják venni a gyereket, és biztosan elvesztem a munkám is, éhen halunk, hajléktalanná válunk, plusz soha életben nem fog a hatóság minket békén hagyni innentől. Mit tennétek helyemben?2020. máj. 24. 19:17
161/246 anonim válasza:
"Nem tudom, hogy ez most kamu mert valaki jól szórakozik egy híres történet tovabbírásán/ Martin ír ki kérdést az anyja nevében/igaz."
Nem kamu, videók is vannak róla sajnos :/
162/246 anonim válasza:
Nem követtem eddig ezt az egész sztorit de úgy érzem baj lesz. Ha a gyereket elveszik Martin ki lesz vetve a házból az biztos. Amúgy meg nem kéne szólni neki hogy láthassa ezt a kérdést?
163/246 anonim válasza:
160: sajnos nem. azért ennyi videón keresztül nem lehet színészkedni, ennyire spontánnak előadva.
164/246 anonim válasza:
160-as vagyok, nem az alaptörténetben kételkedtem, hiszen az összes videót láttam, írtam is, hogy próbáltam segíteni Martinnak.
De az a kérdéssorozat nagyon híres, ha akarnám én is továbbfűzhetném a szálát...
165/246 anonim válasza:
Téma lezárva!!
Martin szerint nem is az anyja írta ki a kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
De jól elszórakoztunk 🤣
166/246 anonim válasza:
Ez a Martin gyerek csak itt gyakorin akar sztár lenni ebben a témakörben. Semmi több. Ytbon is csinált régen gyakori kérdések csatornát, ahol több videót is feltöltött, hogy anyja meg húga veszekednek meg kiabálnak és aztán törölte a csatit is. Ez a Martin gyerek sose akart ytb celeb lenni, pedig a sok családi videóval az lehetett volna, de nyilván beijedt a nézettségtől és az emberek reakciójától. Fbje is leakelve lett már. Ezért már csak itt a gyakorin írja a kis storykat, mert itt akar sztár lenni, csak innen nem lesz pénz és semmi ismertség mint a ytb videóiból. Ezt csak az újaknak mondom, akik komolyan akarnak rá válaszolni meg tanácsot adni, engedjétek el. Az egész a showról szól, de amikor nagyot kellett volna ugrania, beijedt a ytbon.
167/246 anonim válasza:
165
Azt nekem is írta, hogy nem emlékszik hogy gépezett volna tegnap.
168/246 anonim válasza:
Nem az anyja, mert Martin volt. Néha úgy érzem, lehet, hogy van némi valóságalapja, de egy jó része csak körítés...
169/246 anonim válasza:
Amúgy a kérdező valaki privátjára válaszolt-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!