Feljelentett a saját fiam, mit kezdjek vele?
Én azt gondolom, hogy furcsa megoldás volt Martintól, hogy kvázi telefonnal a kezében mászkál a házban, mindent felvesz (itt csendben megjegyzem azt is, hogy amikor egyértelműen emiatt dühös a kislány, és többször kéri anyuka is, hogy ne vegye a családot kamerára, azt még meg is értem!!), de nem három éve megy a gyámhatósághoz, amikor ez kezdődött (vagy legalábbis én akkori legkorábbi videót láttam), hanem kb. haknizik vele a youtube-on meg a GYIK-en.
Ez az oka annak, hogy én kicsit kétségbe vonom, hogy itt minden 100%-ban így igaz-e, ahogy első ránézésre látszik. Ugyanis, aki ilyen bajban van, az szerintem minél hamarabb segítséget kérne, és nem kattintásvadász videókat gyártana, hogy "sztár" legyen. Ez így valahogy az én agyamban nem fér össze.
Én vagyok a Martin nevű ember. Nem tudom, hogy ez a kérdés tényleg anyámtól származik-e, nem figyeltem hogy ült-e gép előtt vagy nem. Az viszont biztos, hogy 90%-ban reprezentálja anyám véleményét, szóval nincs kizárva, de szerintem csak unatkozó imposztor aki tovább fonja a mini történtetemet, amit befejeztem véglegesen. Vagy pedig anyám ismerőse, aki anyám odalán áll, benne van a pakliban. Akármelyik is, szép kis kérdés lett belőle. De ha már ittvagyok két tétel tanulás közben,
Kedves ,,Anya"! Ne tegyél semmit. Majd intézkedek apával és a családsegítőkkel, neked csak együtt kell működnöd velünk ha jót akarsz. Csapdába estél, nincs menekvés. Itt nem segít semmi. Game over.
Nem írt rá valaki az eredeti Martinra?
Privibe?
Én ennél a kérdésnél ráíttam, és válaszolt is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!