Feljelentett a saját fiam, mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
A 20 éves fiam pénteken feljelentett a családsegítőnél. Szétver az ideg. Fogta magát és azért mert nem tetszik neki az itthoni élet, ahelyett hogy eltakarodott volna, elment volna dolgozni és saját lábra állt volna, ha nem tetszik valami, tönkre akarja tenni az életem. Rettegek. Félek hogy elveszik a 10 éves lányom. Félek, hogy elvesztem a munkám. Nem tudom elhinni, hogy ezt érdemlem. Most mondta el, hogy tényleg elment és nem csak kamuzott. Azt hittem pedig, hogy csak bolondozik. Erre tényleg megtette. Most így mihez kezdjek? Igen, vaj van a fülünk mögött családon belül, ami miatt feljelentett és megüthetem vele a bokámat. De most még a volt férjem is rám hárított 1,5 milliós tartozást bosszúból. Minden rossz most jön össze. Azzal már elmentem ügyvédhez pereskedni, de most mi legyen a fiammal. Szeretem de túl sokáig ment. Elegem van, összedől az életem. Elfogják venni a gyereket, és biztosan elvesztem a munkám is, éhen halunk, hajléktalanná válunk, plusz soha életben nem fog a hatóság minket békén hagyni innentől. Mit tennétek helyemben?2020. máj. 24. 19:17
221/246 anonim válasza:
Lepontozós 50%-ostól kérdezném őszintén: ő el tudja képzelni, hogy ilyet mondjon egy szakpszichológus? Térjünk már az eszünkhöz! Egyértelmű kamu!
222/246 anonim válasza:
A kamu szappanoperátok újabb darabja: https://www.youtube.com/watch?v=0UeYjVc9BDY&feature=youtu.be
223/246 anonim válasza:
221 A lepontozós 50%-os csinálja ezt az idióta kamut, ő az anya, a Martin, a pszichológus és mindenki (is). Szánalmas.
224/246 anonim válasza:
Martin vagyok, kezdem már én is szappanoperának érezni, és keresem a kandikamerát. Ma reggel arra keltem, hogy húgom akkorát rávágott anyám fejére, hogy 20 percen keresztül sírt, hogy agyrázkódást kapott, majd 20 percig azzal fenyegette húgom, hogy beadja a Fóti gyerekotthonba legközelebb és telenyomja nyugtatókkal ma este, bemegy a gyógyszertárba és vénásan bexanaxolja ha hazaértek xd
226/246 anonim válasza:
Martinka, nagyon uncsi már....
227/246 anonim válasza:
Abbahagyom válaszolócska, csak nincs senki akivel megoszthatom a történteket és kibeszélni a stresszt.
228/246 anonim válasza:
227 Nem baj. Felnőtt vagy. Oldd meg a gondjaidat.
229/246 anonim válasza:
Az ész nélküli lepontozások után tényleg nem vagy túl szavahihető.
230/246 anonim válasza:
Azért legalább apuka befogadta most. https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!