Feljelentett a saját fiam, mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
A 20 éves fiam pénteken feljelentett a családsegítőnél. Szétver az ideg. Fogta magát és azért mert nem tetszik neki az itthoni élet, ahelyett hogy eltakarodott volna, elment volna dolgozni és saját lábra állt volna, ha nem tetszik valami, tönkre akarja tenni az életem. Rettegek. Félek hogy elveszik a 10 éves lányom. Félek, hogy elvesztem a munkám. Nem tudom elhinni, hogy ezt érdemlem. Most mondta el, hogy tényleg elment és nem csak kamuzott. Azt hittem pedig, hogy csak bolondozik. Erre tényleg megtette. Most így mihez kezdjek? Igen, vaj van a fülünk mögött családon belül, ami miatt feljelentett és megüthetem vele a bokámat. De most még a volt férjem is rám hárított 1,5 milliós tartozást bosszúból. Minden rossz most jön össze. Azzal már elmentem ügyvédhez pereskedni, de most mi legyen a fiammal. Szeretem de túl sokáig ment. Elegem van, összedől az életem. Elfogják venni a gyereket, és biztosan elvesztem a munkám is, éhen halunk, hajléktalanná válunk, plusz soha életben nem fog a hatóság minket békén hagyni innentől. Mit tennétek helyemben?2020. máj. 24. 19:17
181/246 anonim válasza:
#178: Honnan veszed, hogy iskolában dolgozik? Nem rémlik, hogy bárhol írta volna.
182/246 anonim válasza:
A szomszédokkal mi van? Csak úgy tűrik hónapokig az ordibálást?... ha én lennék az egyik szomszéd,azért elgondolkodnék azon,mi a fene folyik abban a lakásban...elismerésem nekik,meg az erős idegzetüknek.
Vagy ez az egész csak egy elméleti sztori. Mert nekem elég hihetetlnen,hogy még csak egy szomszéd se mozdítja rá a fülét vagy nem tudom.
183/246 anonim válasza:
181-es. Onnan, hogy én derítettem ki, hogy mi a Martin igazi neve. Aztán az is kiderült, hogy pontosan hol dolgozik és mit dolgozik az anyja.
184/246 anonim válasza:
Nem lehet elmeleti story szerintem, mar ha csak a videokat is vesszuk alapul. A szomszedok tenyleg erdekes kerdes, hogy miert nem szoltak? Felnek talan? Mert ekkora larma es rendszeresen, az azert eleg zavaro lehet.
185/246 anonim válasza:
pedig kamu ez a javából, nem érdekelnek a manipulált videók
186/246 anonim válasza:
#184 Még ennél a kérdésnél téma volt a szomszédok, vagy egy másiknál már nem is tudom. De ez a kérdés kamu (Martin szerint), szóval ki tudja mi igaz :D
187/246 anonim válasza:
Sajnálom a fiadat, mert nálunk is elviselhetetlen a családi helyzet, és egy ember teszi tönkre több életét, ez a legfelháborítóbb az egészben. Elbuktál mint szülő, ugyanúgy emberként is. Remélem a lányod jobb helyre kerül, és jobb ember válik belőle.
188/246 qkker1 válasza:
"Holnap meg majd a 10 éves kiscsaj fog kiírni egy kérdést, hogy mit tegyek, el akarnak venni anyámtól?"
A "kiscsaj" még nem írt, eddig csak Martin és anyuci volt.
189/246 qkker1 válasza:
"Amúgy nincs olyan, hogy valaki alkalmatlan lenne gyereknevelésre. Alanyi jog, hogy a világ legszebb dolga, saját gyereke lehessen a gyereknek."
Pedig van olyan!
190/246 anonim válasza:
A szomszédokról annyit, hogy nálunk, kettővel felettünk lakik egy házaspár, gyerekkel. Mellékesen megjegyzem, hogy cigányok. A férfi iszik, az asszony egy ordító bálna, aki olyan rút, hogy a férfi helyében én is innék. Majdnem minden este a kedves feleség ordít a részeg férjéhez, de úgy, hogy szerintem a legközelebbi kerületben is hallják. Mindezt a gyerek hallja, tehát ebben nő fel, mégis normálisnak tűnik a lány. Egyszer-kétszer lett rendőr kihívva, egyébként a szomszédok nem csinálnak semmit. Pedig írom, kettővel felettünk vannak, és így is halljuk, hát a szomszédoknak milyen lehet. Szerintem úgy vannak ezzel, hogy akik így hangoskodnak és beszélnek egymással, plusz iszákos a férj, inkább hagyják az egészet + sok évet nem lesznek a házban, mert... mit tudom én. Talán náluk is ez az ok, hogy mivel nem ismerik őket, csak hallják, a legrosszabbat gondolva nem szólnak bele, nehogy hozzájuk menjenek reklamálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!